[]

tv/uydu

Bıktık digiturke para ödemekten.

Şimdi elimizde bir adet full hd tv var. tek kriter kanald ntv spor vs gibi sıradan kanalları hd olarak izleyebileceğimiz bir hd uydu alıcısı arıyoruz. var mı tavsiyeniz?

Kablo tv sistemi yok sanırım evde. Tek seçenek uydu veya daha ucuz bir digitürk muadili.

 
sunun daha eski modelini kullaniyorum www.hizlial.com

hem minik hem de gayet kaliteli. daha ucuza da bulursun. miniklerden al.
  • exlibris  (28.08.15 21:09:54 ~ 21:10:55) 
çanak anten alıp uydu alıcısı almak daha mantıklı o zaman


  • sta  (28.08.15 21:13:04 ~ 21:13:13) 
kanal d şifreli dsmart lazım sanırım.
ntv spor da bir ara şifreliydi son durumu nasıl bilmiyorum.

  • sutlu nescafe  (28.08.15 21:14:29) 
o kanallar bedava hd yok


  • partizan  (28.08.15 21:16:12) 
abi hayır ne demek şifreli yaa! ben çocuğuma bir hd kanal d izlettiremeyecek miyim?!!!


  • cokponcik  (28.08.15 21:26:41) 
Yav şu duyurunun benzeri bir çok duyuru var hepsi aynı şeyi söylüyor. Kanal d NTV spor gibi Sıradan kanal. Yav arkadaş neden TRT ATV Fox filan demiyorsunuzda gidiyorsunuz şifrelilerini seçiyorsunuz ? Bence kanal d ve NTV spor sıradan değil sıradan kanal deyince aklıma nedense kanal 7 geliyor ne bileyim TRT haber geliyor ki bunların hd leri şifresiz neden şifreli Olanları seciyorsunuz ?


  • infernalcadre  (28.08.15 21:55:51) 
@infernalcadre

sen çok dolmuşsun ya kıyamam:)

mesela hiç aklına geldi mi bilmiyorum ama belki sadece onları izliyorumdur? belki doğan holding hayranıyımdır ama d-smarta politikalarını yanlış buluyorumdur? spor kanalı olarak da bir ntv spordur şifresiz yayınlanabilecegini dusundugum? yani sen benim sıradanlık anlayışımı sorgulayacağına gidip kanallara "ya hepi topu 5 kanalsınız zaten diğer 3ünüz şifresizken neden siz şifrelisiniz" diye mail atsan vatana ve millete daha hayırlı bir iş yapmış olursun.
  • cokponcik  (28.08.15 22:00:33 ~ 22:07:45) 
Kusura bakma aslında tepkim onlara ve evet doluyum bu konuda. Yıl olmuş 2015 ulusal Dediğin bir kanalın şifreli olması çok Saçma hele ki artık miadını doldurmuş bir platforma özel olması iğrenç bişey. Bal tv gibi kanallar bile şifresiz hd ye Geçme arifesindeyken ayıp yani. Kırdıysam özür dilerim kusura bakma tekrardan


  • infernalcadre  (28.08.15 22:19:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.