[]

adres değişikliği

yurtdışındaydım şubata kadar, e-devlette de adres olarak yurt dışındaki adresim gözüküyor şuan. 7 haziran seçimlerinde farkettim olayı maalesef, ama yurtdışı seçmen olarak gidip havaalanında oyumu kullanabildim.

şimdiii tekrar ailemin yanına aldırmak istiyorum adresimi, nereden nasıl hangi belgelerle yaptırıcaz bu işlemi?

teşekkürler

 
Bugün son gün idi. Bir kaç radyo televizyon haberlerinde hatırlattı bunu. Malesef geç kalınmış. Belki bir ihtimal e devletten yapılabilir e-imzanız var ise ama emin Değilim


  • infernalcadre  (28.08.15 17:17:06) 
Aşağıdaki bilgi yurtiçi seçmen için geçerli ancak belki işinize yarar.


infernalcadre'ın dediği gibi bugün son gündü ancak bugün yapılan başvurularla netleşen ve askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listelerine yazılmak veya bu listelerde düzeltme yapmak ve eksikliği gidermek için 2-10 Eylül 2015 tarihleri arasında ilçe seçim kurulu başkanlığına başvurabilir.

Siz en iyisi ilçe seçim kurulu'na giderek durumu anlatın. Onlarda büyük ihtimalle nüfus müdürlüğü'ne gönderip ikametgahınızı güncelleyip yeni listeye eklenmenizi sağlarlar.

www.ysk.gov.tr
  • konsantrasyon  (28.08.15 17:26:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.