[]

yeşil pasaport ile almanya

arkadaşlar yeşil pasaportunu 7 ay önce çıkartan bir yakınım sağlık sebebiyle kısa süreliğine acilen almanya'ya gitmesi gerekiyor. işlemler ne şekilde yürüyor, vizeye gerek var mı?

emniyet pasaport şubenin bir cacık bildiği yok konsolosluğa yönlendiriyor, konsolosluk kesin konuşmuyor hava limanıyla görüşün diyor, hava limanında muhatap bulamıyoruz.


 
yeşil pasaporta almanya vize istemiyor.. dolayısıyla gidebilir hiçbi sıkıntı olmaz.


  • omonia  (28.08.15 09:24:05) 
valilik izni falan lazım mı?


  • burty  (28.08.15 09:27:03) 
yeşil pasaportun olayı bu zaten. elinizi sallaya sallaya gidiyorsunuz, ingiltere ve amerika dışında.


  • red g  (28.08.15 09:30:25) 
abi hiç bir şey lazım değil, direkt çıkış yapıp gidecek işte? bir tek havaalanında çıkış pulu alması gerekebilir 15 liraya, o var.


  • zgrydn  (28.08.15 09:35:29 ~ 09:36:05) 
çıkış pulunu da havaalanında hasta hasta uğraşmasın.. bankaya yatırılıyor çıkış harcı.
dekontunu da yanına alsın unutmasın.. bir de kimlik önemli. bazı pasaport polisleri ısrarla kimlik istiyor. halbuki pasaport da kimlik yerine geçmeli. ama dediğim gibi bazen ısrarla kimlik görmek istiyorlar...

  • omonia  (28.08.15 09:54:22) 
yeşil pasaportla elimi kolumu sallaya sallaya ülkeye giriş çıkış yaptım kimse neden geldin diye bile sormadı.

hiçbir şey e gerek yok
  • basond  (28.08.15 15:38:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.