[]

Sirf hayalleriniz adina

Sirf hayallerimi gerceklestirmek icin bir kali acmak, basamak olarak kullanmak adina hic istemedigim, ideolojimin zitti bir ideolojiye sahip Tv kanalinda program yapacagim. Moderatorluk iste.

Bana cok dokunuyor acikcasi. Ama bes kurus kazanamayip, ucan kusa borclu oldugum su dunyada elimden baska bir sey gelmiyor.

Soz olsaniz ne yapardiniz?

Ileride aksine engel olur mu acaba diye sordugumda herkes, eskiden baska yerde olup da simdi baska yerde olan tonla televizyoncu var diyor. Alti ustu moderator olacaksin. Herkes ekmeginin pesinde oldugunu bilir zaten diyor.

Not: Lutfen ozelden dahi olsa hangi kanal oldugunu, hangi program oldugunu sormayiniz.

 
Daha once birkac isi "ben bu yola hizmet edemem, lanet olsun oradan gelecek paraya, ac kalirim daha iyi" diye reddettim. Senelerdir acim. Ve kimse bu kendimce iyi niyetimi gormedi. Insan ac kalinca gozu ne ideoloji goruyor ne baska bir sey.


  • evrenos gazi  (28.08.15 01:22:57) 
Bir de aslida zit derken, ayni ideolojinin fRkli fraksiyonlarindayiz. Onlar radikal ve bNa cok uzak.


  • evrenos gazi  (28.08.15 01:24:24) 
İdeolojimin zıttına hizmet eden bir araçta emeğim olmasını istemezdim ve bu yüzden de yapmazdım. Hele yolun başındayken... CV'de direkt orası olacak, böyle bana göz kırpıp duracak, "artık sana bazı kapılar açılmayacak" diyecek.

Sizin durumunuzda ise mantıklı olan tercih, ideolojinize ters de olsa o işi borçlarınızı ödemek için yapmak. Hayallerinizi gerçekleştirmek için doğru bir basamak değil ama borç ödemek için doğru bir basamak...

Edit: Cevaplardaki "ayni ideolojinin fRkli fraksiyonlarindayiz. Onlar radikal ve bNa cok uzak." kısmını şimdi fark ettim; o zaman kendinize zıt bir konumda değilsiniz, dönülmez akşamın ufkunda da değilsiniz haliyle. Başarılar şimdiden.
  • whimsical  (28.08.15 01:44:35 ~ 02:09:38) 
Ya çok da farklı değilmiş ideolojiler, o zaman çok da sorun edilecek, onur meselesi olacak bir durum yok bence. Düzlüğe çıkınca, eğer halinizden memnun değilseniz, vicdanınız rahat değilse, çeker gidersiniz..


  • vercingetorix  (28.08.15 01:55:07) 
düşman bellediğim ideolojinin borazanlığını yapan bir tv kanalında, bu sese ortak olmam gereken bir pozisyonsa ben çalışmazdım. yalnız seninki aynı ideolojinin fraksiyonlarıymış sadece. kendini yiyip bitirmene gerek yok bence.


  • john lee hooker  (28.08.15 01:59:24) 
kuzenlerden biri polis olmak istiyormuş. ideolojik olarak cok ayrı kutuplardayız polislikle vs... abimle tartıştık bu konuyu. ben konuşcam saçmalamasın dedim. hayır dedi. bırak olsun. biz böyle diye diye her köşeyi bucağı bıraktık karşı tarafa. bu yuzden böyle karşı taraflar oluştu zaten. mozaik olmak lazım. herkes her yerde olmalı. o zaman bu sistem çöker dedi. ne kadar da haklıydı. canım abim. kıssadan hisseyi sen çıkar kardeş.


  • slalom  (28.08.15 02:20:28) 
yeni mezun ve aşırı parasız olduğum dönemde sahiplerinin karşıt görüşlü olduğunu bildiğim bir yerden iş teklifi aldım ve kabul etmedim. üzerinde hiç düşünmedim ve sorgulamadım bile. ben örgütlü bir insanım ve yaşam biçimimi mümkün olduğunca düşüncelerim doğrultusunda seçimler yaparak belirlemeye çalışıyorum. ama herkes böyle yapmalı gibi bir şeyi asla iddia etmiyorum. hele böyle bir ülkede, bu koşullarda.

ayrıca bütün şirketlerin, tv kanallarının vs sermaye olduğunu ve sermayenin ideolojisi olmadığını göz önünde bulundurursak pek bir şey farketmiyor aslında. bize yakın olduğunu düşündüğümüz bir yerde işe giriyoruz; bir de bakıyoruz ki sigortayı asgari ücretten yatırıyor, fazla mesai ödemiyor, mobbing uyguluyor vb vb.
  • make a wish  (28.08.15 10:23:06) 
Keep your friends close, but enemies closer..


  • Nocturne  (28.08.15 10:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.