[]

Arkadaşca konuştugum bir kişi

İlkokuldan beri görüştüğüm bi arkadaşım var.Yakın zamanda buluşalım dedi,buluştuk bu konulardan hiç anlamadığım için benim hakkımda ne düşünüyor bilemiyorum.

Kendisinin şu an flört ettiği birisi olduğunu ve çok emin olmadığını yani ortada sevgi falan olmadığını söyledi buluştuk ve bayağı oturduk konuştuk.Bana bir defa gülerek ''Dostum'' kelimesini kullandı fakat benim eskidende ondan bi hoşlanmışlıgım vardı onun haberi olmadan.

Haftaya tekrar buluşmak için sözleştik fakat benim içimi yiyen bazı sorular var
Mesela '' En son ki konuşup yakınlaşmamızdan beri hep ben ona (kıza) yazı yazıyorum günaydınlar konuyu açmalar havadan sudan bahsetmeler falan'' her neyse bu akşam kendisiyle konuşurken arada ona zarf atmaya çalışıyorum bir şeyleri belli etmeye çalışıyorum.

Akşam bana dedi ki ''Ben yemeğe gidiyorum,Gelince devam edelim '' gibisinden bir şey yazdı ve gelince hiç bir şey yazmadı demek istediğim şey hiç bi zaman o bana yazı yazmıyor ben ona yazınca işin devamı geliyor.

Düşünüyorum da o üniversite okuyor ben daha bu gün meslek lisesini bitirdim.
Onun yerine koyuyorum kendimi,ben üniversite okuyorum o ise meslek lisesi mezunu ne işim olur gibilerinden düşündüğü için mi yazmak istemiyo diye fakat öyleyse neden haftaya buluşmaya çağırdı anlamıyorum ...

Konuşmalarımızda Aşk Duygu v.s gibi şeylerden bahsederken,sonlarına gülücük koymalar ve bazı kelimeleri deyiyo birbirimize

Sizce nedir yani olur mu olmaz mı ?

 
olmaz o iş. seninle ilgilenmiyor.


  • devilred  (28.08.15 00:29:03) 
Olmaz o iş.


  • scent of a pastrami  (28.08.15 00:36:26) 
anladım olumlu cevap yok artık tek kelime yazmayacağım ve haftaya buluşmaya gitmicem :D ondan nefret ediyorum artık !!!! :P


  • caner555  (28.08.15 00:42:23) 
kız senden hoşlanmıyor.

bu durumda sana (bkz: aşık gibi sevmezsen kardeş gibi sev beni) demek düşer.

seninle muhabbeti sadece arkadaşlık üzerine. belli ki seninle sohbet etmek ona iyi geliyor.
  • kupigometa  (28.08.15 00:43:25) 
söylemeden geçemeyeceğim;

"Konuşmalarımızda Aşk Duygu v.s gibi şeylerden bahsederken,sonlarına gülücük koymalar ve bazı kelimeleri deyiyo birbirimize"

gülücüğe odaklanmak tam olarak bu işte agsdgf
  • devilred  (28.08.15 00:48:01) 
lan nefret edicen?

bu arada seni yedeklemiyor bence. senden ona istetme bile olmaz olm :D

yedeklemiş olsaydı yüz verirdi biraz.

ayrıca aşırı tepkiler verme. itici olursun. artık muhabbet bile etmez.

zaten sen de kızdan hoşlanmıyosun olm. "sevgilim olsun" ayaklarındasın. boşver. yaşın daha ufak yolda bi sürü insan var. sakin ol ve arkana yaslan. seninle sohbet etmek istiyorsa et, sevişmek isterse seviş. gitmek isterse güle güle. sen onlar için ödül ol. bekle gelsinler.

bütün kadınlar güzeldir. hepsini sevebilirsin. ama daha işin başındayken 15 lik kızlar gibi kapris yaparsan olmaz.

not: ulan tamda duvar dibinde dikilen 3. sınıf abi ağzıyla yazmışım. fekat naparsın ki bunların hepsi böyle.
  • kupigometa  (28.08.15 00:49:06 ~ 00:52:07) 
isletme bile olmaz mı o kadar mı kötüyüm tamam ben intihar etmeye gidiyorum hadi görüşürüz:D yerin dibine soktunuz beni yaa !! :D


  • caner555  (28.08.15 00:49:16 ~ 00:50:50) 
ona göre olmazsın olm ona göre. belli ki yedeklemek istemiyor. sana uzak yani o konularda. sen de ona uzak ol. arkadaşın olarak gör onu. tepkileri değişir belki.


  • kupigometa  (28.08.15 00:53:36) 
kiz ilgi bekliyor, muhabbetiniz onu aciyor ama eksikligini de hissetmiyor demek ki.
zarf atmayi birakin, tepkisini izleyin.
umitlenmeyin derim ben :)
ayrica devilred +1
  • chaotic good  (28.08.15 07:47:35) 
Kızın ilgi alanında değilsin.


  • arnold schwarzeneger  (28.08.15 09:15:12) 
Olmazmış valla bence de. Ama buluş kızla, 'ben seni zaten sallamıyorum' imajı ver. en azından peşinden koşmuş elde edememiş olma. koşma daha peşinden :)


  • delirium  (29.08.15 13:57:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.