[]

4. Kattan Düşen Kedi

Kedim 1.5 hafta önce 4. kattaki evimizin camından aşağı düştü. Bir hayvan hastanesinde 3 gün yoğun bakımda kalıp çok şükür hayati tehlikeyi atlattı.

Ancak bu hayvan hastanesi işi maalesef ticarete döktüğünden ve her yerden duyduğum olumsuz yorumlar yüzünden, kedimiz yoğun bakımdan çıkınca onu oradan alıp başka bir kliniğe yerleştirdik. Arka sağ bacağında kalçaya doğru bir kırık var, ameliyatla platin takılacak ama karaciğerindeki yırtık sebebiyle ameliyata alamıyorlar ve öncelikle karaciğeri tedavi etmeye çalışıyorlar.

Buraya kadar sıkıntı yok. Sıkıntı hem bu hayvan hastanesinin hem de ikinci gittiğimiz veteriner kliniğinin bulundukları konumlar itibariyle hastalarını birer atm makinesi olarak görmesi. Yapılan ufak tefek her işlem için fahiş fiyatlar istiyorlar (hatta bir tanesi kedinin tırnağını kesmek için 30 tl alıyor falan).

Şimdi önümüzde bir ameliyatımız var ama biz şimdiden tüm parayı tükettik, Anadolu yakasında güvenilir, işini dürüstçe yapan, makul fiyatlarla çalışan bir klinik arayışımız var. Bir de kedilerde sargıyla da iyileştirilebilen kırıklar olduğunu biliyorum, şart mı hayvancağızı ameliyat etmek ve platin takmak? Bunlar da çok para kokan talepler gibi geldi bana.

 
Merhaba, bizim kedimiDe dusmustu kalca ve on patisi kirilmisti, platin takildi sizinki gibi. www.vetmedi.com.tr Burada munci bey var bizim ameliyatimizi kendisi yapti ve hic sorunsuz atlattik kesinlikle oneririm. munci bey iyi bir insandir durumu anlatin size yardimci olacaktir.


  • oscar  (27.08.15 10:58:54) 
benim kedimin dizi de eklem yerinden 2-3 parçaya ayrılmıştı, platin takıldı, daha 4 aylıktı o zaman. modada vetline'da (tam kadıköy anadolu lisesinin karşısı) ya nilgün ya nilüfer isimli bir veteriner yaptı ameliyatı. evet ucuz değildi ama çok başarılı bir ameliyat oldu. bu olalı 4-5 sene oluyor o zaman 500 tl ödemiştim ben bu iş için. en azından belki fiyat almak istersiniz. bir alternatif olur sizin için. umarım uygun fiyatlı bir vet bulursunuz çok geçmiş olsun.

vetline.com.tr
  • kaputt  (27.08.15 11:21:50 ~ 11:22:37) 
bir sokak kedisi için para toplanıp yapılan bir ameliyat vardı; cat&dog kozyatağı'nda yapılmıştı, maddi anlamda insaflı oldukları gibi bir izlenime kapılmıştım o zaman. bir görüşüp fikir alın isterseniz.
bir de vetanimal diye bir veteriner tavsiye edilmişti, not almışım gerekirse diye.
çok geçmiş olsun.
  • tiny penny  (27.08.15 11:33:25 ~ 11:33:54) 
Kozyatağındaki Cat&Dog benim de veterinerim. Paracı değillerdir tavsiye ederim.
www.catdogveterinerklinigi.net

  • innerbliss  (27.08.15 11:42:17) 
haydarpaşa'da hayvan hastanesi var, devlete bağlı sanırım. vaktinde kedimiz masaya yatmıştı orada, herhangi bir sıkıntı yaşamadık.


  • yuto  (27.08.15 13:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.