[]

mail ile gelen iş teklifi

Böyle bir iş teklifi geldi, elemanı linkedin'den bulamadım fakat aşağıdaki kişisel sitesi tyba diye bir yerde çalıştğıını doğruluyor gibi. Fakat ispanyada adam mı kalmamış da bana mail atıyor orasını anlamadım, gerçeklik ihtimali nedir? Brno'ya yerleşeceğimden değil de insan merak ediyor.




 
we set up a call dediği yoldan yürü. skyptan falan iş görüşmesi ayarlattır direk ondan öğren bence.

hacı bi de koddan anlamıyorum, bana biraz python öğretsene.
  • sameidiot  (27.08.15 10:19:52) 
Avrupada is gücü cok pahali, özellikle development alaninda. Startup sirketlerin bircogu icin bu cok daha maliyetli oluyor cünkü startup sirketlerde 2 sene sonra sirketin batip batmayacagini bilmedigin icin developerlarin bir cogu onlara cok daha yüksek fiyat cekiyor. Mesela su anda almanyada bir developer 55.000 euro yillik brüt isterken startup sirketlerinden 75.000 euro brüt istiyor. O nedenle bu sirketler 20.000 euro ekstra masrafim olacagina dogu avrupa, türkiye, hindistan gibi ülkelerden developer avina cikip 35.000-40.000 euro gibi rakama calistirmayi buna karsilik o kisi icin calisma izni gibi prosedürlere razi oluyorlar. Kendi ülkesinden buldugu adami ise o rakama calistiramiyor. Skype üzerinden görüntülü konusma talep et, sirkette kac kisi calisiyor onu sor, yine de aklinda süphe kalirsa sirket nereden, kimden yatirim alidi onu sor. Görüsmekten zarar gelmez.


  • emrahday  (27.08.15 10:46:19 ~ 10:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.