[]

Ehliyet için sağlık raporu ama sağlık ocağından

selamlar,

a2 ehliyeti için kursa yazılıcam, sağlık raporu istiyorlar, üstünde foto ve sürüşe elverişlidir yazdığı sürece sorun olmaz dedi kadın, sizce sağlık ocağındaki aile hekimi bu raporu verir mi?


 
verir, a2 ehliyeti için istediklerini belirtin, minik bir muayene sonucu verir


  • mutlusismankedi2015  (26.08.15 13:56:05) 
veriyolar, vermek de zorunda galiba hatta. internetten kararı bul, vermem derse göster


  • yazmamaya yemin eden adam  (26.08.15 13:56:35) 
Vermiycem vermiycem demiyolar zaten.

- Motosiklet kullanmana engel olacak bir sağlık problemin var mı?
- Yok.
- Karşıdaki harflerden 3. satır, 5. sıradakini oku.
- Ters "m"
- Cızıırrt zırt zırt zırt, stamph! Hadi güle güle.

Benimki buna benzer geçmişti hatta zamanında. Şimdi belki daha sıkılaşmıştır onu bilemeyeceğim.
  • scent of a pastrami  (26.08.15 14:03:36) 
şimdi kurstaki doktora boşuna rapor parası bayılmak istemiyorum.

sağlık ocağını aradım da, göz muayenesi için hastaneye yollayabiliyorlar dedi, oradaki aile hekimi de gıcık bi kadın, umarım bir sıkıntı çıkarmadan alabilirim. teşekkürler herkese.
  • notinhere  (26.08.15 14:10:19) 
bu arada sağlık ocağında raporu BEDAVAYA aldım, 2 nüsha, fotoları kendim verdim doktor sağolsun yapıştırdı kağıda. boşu boşuna kursların doktor adı altında anlaştıkları kişilere para bayılmayın.


  • notinhere  (28.08.15 16:41:50) 
teşekkürler. çok teşekkürler. 2-3 gün önce ben sorduğumda hiç yardımcı olunmadı. ben de uğraşacağıma kursun doktoruna veririm dedimn. bugün gittim santraldeki kız gözünde problem var mı dedi. sonra 50 lira aldı. makbuz bile vermedi. bişi demedim ama şikayet edicem.

aile hekimim vermemişti ondan. karar marar diyolar peeh.. sağolun çok sağolun..
  • supergirl  (28.08.15 17:09:42) 
yardımcı olduğuna çok sevindim.


  • notinhere  (28.08.15 17:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.