çocuklar için oyuncak müzesi ve miniaturke gidilmeli.
0
halitkin
(26.08.15)
Floryada aqua floryumun yanında büyük akvaryum var. Hayvanat bahçesi ben bayramoğlunu biliyorum oraya gidebilirsiniz daha önce gitmiştim bayağa çok hayvan var
0
ayhsegul
(26.08.15)
forum istanbul'da legoland var. kendi ülkelerinde yoksa...
0
merhum
(26.08.15)
Trip Advisor'a bakin.
0
Traveller
(26.08.15)
Galata kulesi hikayesiyle birlikte yukarisina da cikarak... Oyuncak muzesi de cok iyi fikir ama yani hangi ülkelerden geliyolar bilmiyorum da lunaparkin roller coaster in babalari avrupada bence gerek yok oyle land li eglence merkezlerine falan.
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.