[]

Elimdeki eski dergiler

Herkese merhaba. Kusura bakmayın bu duyuruyu ilk açışım değil. Artık bir sonuca ulaşmak istiyorum.

Elimde 200 taneye yakın eski dergi var. 2008-2013 arası farklı farklı araba dergileri. Car, Evo, Autocar, otohaber falan. Almıştım zamanında, baya da bilgi edinmiştim. Artık gereksiz yer kaplıyor. Çekmecelerde yer açmam lazım, biraz da nakit girmiş olur cebime.

İnternette pek piyasa yok gibi. Bugün beyazıt sahaflar çarşısı'na gittim. Alan 1 yer vardı, "görmeden bir şey söyleyemem" dedi. Hepsini götürmem de imkansız. Bir şekilde götürsem, bilmiyorum 100 taneye 10 lira fiyat verecek belki.

Ne yapmalıyım? Taksim'de ve Moda'da da alabilecek yerler var sanırım. Orada böyle tek bir yerde toplanmamış değil mi bu sahaflar?

Lütfen çıkış yolu gösterin. Yoruldum artık. Teşekkürler.

 
100 taneye 10 lira falan vermeleri normal yalnız. tanesini 1 liraya onlar zar zor satıyor.


  • fatihkkk  (26.08.15 00:07:03) 
10 bile vermiyebilirler valla taşıdığınla kalabilirsin.


  • high hopes of the sozluk  (26.08.15 00:42:36) 
hepsine en iyi ihtimalle 20-25 ancak verir, taşıdığınla kalırsın. ben olsam sokakta kağıt toplayan bi çocuğa falan verir onun hayır duasını kazanırdım.


  • littlejack  (26.08.15 01:10:09) 
bakırköy tren yolu üstünde sahaflar var onlar alıyorlar ama çok uyanıklar üstüne bide para alırlar senden.


  • eja  (26.08.15 10:33:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.