[]

air france'ın bagaj kaybetmesi

daha önce air france'ın "geciktirdiği" (kendileri böyle diyor) bagajları ile deneyimi olan var mı? cidden hemen bulup getirirler mi, yoksa tatilim çorap pijama almakla mı geçecek? yarın yollarız size dediler ama verdikleri takip numarasına göre daha bagajı bulamadılar bile. kısacası bir teselli ver duyuru.




 
bu magduriyete fransız kalmamaları ümidiyle...


  • 1adam  (25.08.15 23:21:02) 
Thyde benzer bir durumda aranip soruldugunda bagaj yok dediler, ertesi gün sivi, bir arabayla 2 calisan imza karsiliginda bavul getirdi.

Cok yaygin ve kullanilan bir sistem olmadigindan stakip numarasi vs gibi seyler güncellenmiyor olabilir. Bavul yok demek degil ama bu.
  • wiillii  (25.08.15 23:26:47) 
air france degil de air france ile ortak ucusunda delta 'geciktirmisti' benim bagajimi. ertesi gun getirmisler, beni evde bulamayinca geri goturmusler, sonra o aksam tekrar getirmek icin de 10 dolar almislardi. bagajinizi bulsalar da devamli iletisimde olun yani.


  • gene mi gene  (25.08.15 23:49:42) 
Evet umudumu yitirmiyorum o zaman, çok sağolun.Bana küçük sürprizler yapsınlar.

@gene mi gene: ben otel adresi verdim, umarım bana da şahsın kendisi bulunmalı falan demezler çünkü Fransız dallamalığının sınırları pek geniştir.

edit: tam bu satırları yazarken mail geldi valiziniz yolda diye. oh rahatladım valla.
  • wish i could find a way to disappear  (26.08.15 00:08:42 ~ 00:16:20) 
geçen ay aktarma sırasında benim bavulum da kaybolmuştu. 6 gün sonra bavulumu bulup kargolamışlardı. 3 güne de gelebilir 20 güne de hatta 2 ay sonra bulunanı bile duydum. eşyaların maddi manevi değeri biçilemez ama 500 euro gibi bir para da veriliyormuş bulunmazsa.


  • dedi ve gitti  (26.08.15 00:15:46) 
@dedi ve gitti: geçmiş olsun. bavul gelene kadar yapılan harcamaların da talep edilebilmesi gerek mantıken. ben bile zorlamayı düşünüyorum.


  • wish i could find a way to disappear  (26.08.15 00:18:32) 
teşekkürler. bu olay dönüşte başıma geldiği için masraf etmemi gerektirecek bir durum olmadı açıkçası. ama anladığım kadarıyla siz gidişte kaybetmişsiniz, talep etmekte haklısınız. umarım bavulunuzu en kısa zamanda kucaklarsınız.


  • dedi ve gitti  (26.08.15 00:25:18) 
Yapilan masrafi da talep edebiliyorsunuz bavulunuz size ulasana kadar.

Bir de seyahat sigortasi yaptirirsaniz baya bir butceniz oluyor ayrica.
  • kuehles blondes  (26.08.15 03:31:46) 
ileride bir bakan olursa diye gelişmeleri yazıyorum, başına aynı şey gelenlere fikir versin:

- 25 ağustos (sabah): bagajın gecikmesi
- 27 ağustos (akşamüstü): bagajın elime geçmesi
- 2 eylül: arada yapmak zorunda kaldığım masrafları istemem ve air france'ın peki ödeyeceğiz demesi (çok hızlı cevap verdiler, haklarını yemeyeyim)
- 17 eylül: paranın hesabıma yatması
  • wish i could find a way to disappear  (22.09.15 13:10:20) 
Tamamen şans işi. İnşallah çok sıkıntı yaşatmadan bulunur.

Geçen hafta Atina'ya gittim, THY bagajımı kaybetti. Ertesi gün öğlene getirdiler ama tam o gün sunumum vardı, akla karayı seçtim telafi edeceğim diye. İki gün önce de geri döndüm, bu sefer de bir sonraki İstanbul seferiyle geldi bavul, onu bekledim. Şans işi tamamen.
  • faith no more  (22.09.15 13:26:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.