[]

Tercüman milleti ve diğer kız-i menfuşat

İş gereği bisürü çevirmen hanım var facebookta. Arkadaş diyemiyorum zira ne halimi sorarlar ne hatrımı (bense tam tersiyim, yeri gelir sorunlarını dinlerim yeri gelir selamımı veririm ama asla asılmam)
İmdü, bu tercüman hanımlar zaman zaman bomba olup patır patır patlıyorlar, selam veriyoruz -gizli gizli asılıyosun- dan tut sen kimsin ya? lara kadar varan terbiyesizlikler yapıyorlar.
Velhasıl kelam son iki olayı hadi dedim muayyen günleridir falan fistan gecıstırdım, ama son olay sabrımı tasırdı, olay da su : the interpreter diye bir film var (çevirmen) diye, kız bunu paylasmıs, tamamen mizah olsun diye altına çevirmenlerin sorunlarını hedef alan (az para, ödeme alamama) bir hani o bugulu sesli adam seslendirilen jenerikler var ya. onlardan yapayım dedim ki şöle bişidi : she was an interpreter... she took a job for 5 liras per page...now.. no one answers the phone..

gibi gülüp geçilecek bişidi... Abi kız patladı . ''ben sana izin verdim mi, ben 5 liraya iş almam'' vs vs saçmaladı. Sonra facebooktan sildi beni. Oha dedim, anlam veremedim. Eyvallah dedim bitirdim konusmayı.

Herneyse. Soru şu : muayyen günleri daha az duygusal ve zekasal şiddetle geçirmeyi sağlayacak bir ilaç üretildi mi ?

İçimi dökmeme izin verdiğiniz için teşekkürler.

Bir diğer duyuruda görüşmek üzere.

A.

 
özet:yazar kızlara yavşamış,sert kayaya çarpınca gelip buraya ağlamış.

bir diğer özette görüşmek üzere.

B.
  • valkin rockefeller  (25.08.15 22:14:24) 
cevap: hay muayyen gününüze...
abi gözünüzü seveyim her atarlı ergen türk kızı tribini muayyen güne bağlamayın, gözümüzde muayyen günlü erkek oluyorsunuz.
tercüme stresli bir iş, mesleki ortam gereği sana atarlı tercüman denk gelmiş. öğretmen olsaydın atarlı öğretmen denk gelirdi. evet 4 ay tatile rağmen.
tercümanım, kadınım, muayyen günümde de değilim.
  • niye ama  (25.08.15 22:15:59) 
muayyen gün diyerek arkadaşınızın kişisel problemini neden kadınlıkla ilgili genel bir duruma çeviriyorsunuz?
ne anlamı var gerçekten? kafanızda ne canlandırıyorsunuz da bu kadar psikolojik olarak bozan bir durum zannediyorsunuz?
inanın çok daha kaypak erkekler gördüm kız arkadaşı olduktan sonra selam vermeyen. onlara ne gününde diyelim?

ama tabii istediğiniz burada herhalde hepsi dengesiz filan...
  • sibertenik  (25.08.15 22:22:43 ~ 22:23:13) 
Abi sanırım yakışıklı ya da bunların ilgisinden hoşlanacağı statüde biri değilsin. Seni de tanımıyorum belki yanılmışımdır.


  • mistreated  (26.08.15 04:32:14) 
yılışık bir tavır göstermişsin. o hatunun iş yaptığı insanlar var belki orada? piyasasını düşürmüşsündür/düşüreceğinden korkmuştur belki? ayrıca sana selam vermeyen insanlara birden fazla kez selam vermenin anlamı ne? yazdığından bunu çıkardım çünkü. seninle iletişimde olmak isteseler bir şekilde ulaşırlar sana zaten, rahatsızlık verdiğini anlayamamış olman ilginç. kendi tavırlarını görmeyip tüm olayları muayyen günlere bağlaman daha da ilginç.


  • devilred  (26.08.15 04:42:50 ~ 04:43:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.