[]

android kullananlar

Selamlar, kişilerle ilgili şöyle bir sorun yaşıyoruz, çözüm bulamadım ben. Bütün Android'ler aynıdır herhalde, o yüzden çok önemli değil sanırım ama yine de belirteyim, telefon General Mobile 4G, Android sürümü 5.1.1

Eski telefonundaki kişileri gmail'e aktarıp o şekilde senkronize ederek telefona eklemiştik fakat şimdi hotmail kişileri de eklenmiş, saçma sapan sadece mail adresleri var rehberde info@digiturk.com falan şeklinde birçok adres var.

Ayarlardan outlook senkronizasyonunu kapattım, hatta ayarlardaki hesaplar bölümünden outlook hesabını da kaldırdım fakat yeni bir mail geldiğinde (outlook uygulaması yüklü duruyor mail geldiğinde bildirimleri alabilsin diye) bütün mail adresleri tekrar geliyor rehbere. Bunu nasıl çözebiliriz?

Ayrıca bir de hızlı aramalara birkaç kişi eklemiştik fakat son arananlar da oraya kendi kendine kaydoluyor. Bu konuda da yardım gerekiyor. Teşekkürler şimdiden.

 
Rehberde ayarlarda sadece telefon numarası olanları göster diye bir ayar var.o tikli olsun


  • elebego  (25.08.15 21:22:07) 
Kayıtlar(Rehber)>Seçenekler(Üç nokta tuş.) Filtrele veya Görüntülenecek kişiler> Sadece Numarası olan kişilere tik, Aşağıdan Outlook hesabı altındaki tüm tikleri kaldırın.


Outlook kişiler senkronizasyonunu kapatmışsınız, kişileri nasıl silersiniz bilemiyorum, isterseniz gmail uygulamasına da outlook ve diğer hesaplar eklenebiliyor ama outlook uygulaması kadar işlevsel olmayabilir.
  • atom karincanin torunu  (25.08.15 21:25:00) 
Şimdi kurcalarken dediğinizi ben de buldum, "Kişiler" uygulamasından bu şekilde gizleniyor doğrudur fakat babam "Telefon" kısmından giriyor, orada yukarıda "Hızlı Arama" "Son Kişiler" "Kişiler" şeklide sekmeler var, buradaki Kişiler sekmesinden giriyor rehberine, burada kalmaya devam ediyor o mail adresleri.


  • kivanc1  (25.08.15 22:10:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.