(7)
otomobil karterinden kaynak
arkadaşlar bu aralar bir araç almayı planlıyorum. bir corsa beğendim. expertiz raporunda 'karterde kaynak var ' yazıyor. ciddi bir sorun mudur bu? ciddi bi kaza geçirmiş diyebilir miyiz?
arkadaşlar bu aralar bir araç almayı planlıyorum. bir corsa beğendim. expertiz raporunda 'karterde kaynak var ' yazıyor.
ciddi bir sorun mudur bu? ciddi bi kaza geçirmiş diyebilir miyiz?
0
2000 model corsanın altını vurunca karter çatlamış ve yağ kaçırmaya başladığı için karterine kaynak yaptırmıştım.
benim örnek için hiçbir sorun olmamıştı.
0
hacı öyle bi mevzu ki bu, sıkıntı yaratabilir de yaratmayabilir de. karterde kaynak varsa alttan darbe yediği anlamına geliyor. iyi düşün.
0
boşver kaptan riske girme
ciddi bişey olmadığından eminsen gir
0
valla ciddi mi bilmiyorum. bide ön kaporta da boya var.
iyatı makul oldugu bnim için aklıma yattı ama bilmiyorum.
bu karteri yenilesek maliyet nolur.
0
ön kaputta boya ve karterde kaynak varsa hunhar bir kazaya karışmış o araç hocam, kazalı araba alınmaz takıntın varsa uzak dur.
yok dersen ki ben ucuz alırım satarken de ucuza satarım, yapıştır gitsin.
0
önden girmiş araç bir yere genelde orta refüjlere çıkan araçlarda olur bu durum baya riskli bence.
şuradan sorgulama yaptın mı?
www.sbm.org.tr
0
hocam kaza takıntım yok ama ciddi bir kazaya karışmışsa da almak istemem. teşekkür ederim herkese ilgisi için.
0