[]

internetinden memnun olmayan var mı?

mobil internet değil kastım tabi.
eğer ttnet fiyatlarından bıktıysanız superonline'a geçin.
16 mbit (telefon hattınız desteklemiyorsa 8 mbit) internet ayda 39 lira.
adil kullanım kotası ise 50 gb.
detaylar bende.

 
Superonline'a telefon actik iki hafta once donus yok. Apartmanda fiber altyapisi bile var.


  • Traveller  (25.08.15 14:50:31) 
apartmanda varsa telefonla uğraşmayın. superonline'ın web sitesinden başvuru formu doldurun, şak diye arıyorlar.


  • orient blue  (25.08.15 14:56:39) 
sizin apartmanda fiber var, geçmek ister misiniz diye sorup, evet cevabını alınca gelen, sonra kontrol edince fiber var ama aktifleştirilmemiş diye götüm götüm dönen süperonlayna geçmem


  • benersin  (25.08.15 14:58:01) 
uydunet f/p

30 tl 10mbit 25 gb akk + 10 tl gece paketi ile 24:00-09:00 kota yok.
  • mrthany  (25.08.15 15:03:22) 
vodafone geçtim. allah belalarını versin.


  • cemiyetin unlu simasi  (25.08.15 15:06:42) 
1,5 ay boyunca hizmet veremediği için aboneliğimi iptal ettirdim, üstünde de cayma bedeli diye 300 lira fatura göçürttüler. "itiraz hakkınız var" sözüne istinaden iptal ettirdim ama faturadan sonra hiçbir şekilde itiraz hakkımı kullandırtmadılar, kayıt dahi açmadılar.

btk'ya şikayet ettim o da mal mal yazışmalara bakıyor. superonline bedava bir milyon mbit internet verse işim olmaz.
  • uuth  (25.08.15 15:10:02 ~ 15:10:25) 
genel olarak internet aboneliklerinde izlenmesi gereken yol şudur;

ttnet/superonline fiber var ise, denemeden dahi alınır, sorunsuz kullanılır. sorun olsa bile hallederler. yeter ki binaya/daireye kadar fiberoptik kablo gelsin.

uydunet varsa yine alınır.

amaaa xdsl kullanacaksanız fiyatına aldanıp ttnet harici operatörlere gitmeyin. ttnet'e de taahhüt vermeden evvel kurulum aktivasyon ücretine katlanarak taahhütsüz abone olup 1-2 ay deneyin, sıkıntı yoksa ondan sonra taahhüt verin.
  • orient blue  (26.08.15 10:20:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.