[]

Doktor hediyesi

Merhaba,

Özel bir hastanede bir sure yatışım oldu. Göğüs hastalıkları doktorumuz bana çok yardımcı oldu ve oldukça iyi bir indirim yaptırdı (yüzde 60 civarı) şimdi ben bu doktor'a birşeyler almak istiyorum, 100 lirayı gecmeden ,cicek gibi klasik seyler olmadan ne alabilirim hediye olarak?

not: doktor cinsiyeti K

 
ugpouy: ist


  • anonymice  (25.08.15 13:42:04) 
biz paşabahçe'nin lüks serisinden bişiler alıyoruz doktorlara. değişim kartı da koyarsın şukela olur.


  • littlejack  (25.08.15 13:43:37) 
vibratör al, değişim kartı da koy belki vardır onda.


  • benersin  (25.08.15 14:48:19) 
Bence güzel bir moleskin, yanına da müzik cd si al, anılarınızı yazarsanız çok iyi olacağını düşünürüm de.

Geçmiş olsun.
  • aylakadam  (25.08.15 14:55:23) 
borcam.... değil tabii. Bencede moleskin ve kalem ya da cd..


  • mordiskus  (25.08.15 15:11:43) 
pasabahce +1
doktorlara cok hediye geliyor. degistirme kartli yer olursa pasabahce gibi, hem siz nezaket gostermis olursunuz, hem o begenmezse degistirme sansina sahip olur. alternatif de cok orda.

  • jimicik  (25.08.15 15:19:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.