[]

herşeyin ters gitmesi

bir yıldır her konuda işlerim ters gidiyor. ne istesem olmuyor ve bu zamana kadar stabil giden herşey ters gitmeye başladı. hayatta böyle zamanlar olur diye kendimi inandırıp soğukkanlı olmaya çalıştım ama bu hafta artık anladım bende anlam veremediğim birşey var. mesela bilgisayarım gayet iyi iken geçen gün film izlerken anda ekran kartı gitti ve büyük ihtimalle ekran kartı yandı. ertesi gün telefonumu yere düşürdüm ve üstünde kırılmaz ekran varken iç ekranı gitti. ( tamam bunlar elektronik eşyalar olabilir ama üstüste bu kadar da olmaz.)

daha sonra iş hayatımda da bir yıldır dikiş tutturamadım. bir çok firma ile görüşmeme rağmen uzlaşamadık.

arkadaş çevremde aynı şekilde birçok insan ile iletişimim koptu bir şekilde.

sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim. yada siz böyle zaman yaşadıysanız nasıl başa çıktınız. iyice daraldım bu sıralar.

 
ben doğuştan senin anlattığın gibiyim. alıştım bu şekilde yaşamaya. dünyanın en şanssız insanı olduğumu düşünüyorum. umursamayacaksın yoksa kafayı yersin.

not: ayrıca "şeyli" olan her şey ayrı yazılır:)
  • yazar yazmaz yazan yazar  (25.08.15 14:18:47 ~ 14:20:07) 
şu an içinde bulunduğun psikolojiden dolayı sana öyle geliyordur. mutlaka seni mutlu eden iyi şeyler de oluyordur. çünkü hayatın diyalektiğine ters. 1 yıldır her şey olumsuz gidiyorsa kazalar vs. hariç senin de hatan var demektir.


  • merhum  (25.08.15 14:38:04) 
yeni mezunsun anladığım kadarıyla.
bence durumunda o kadar büyütülecek bir durum yok. alt tarafı bir iki elektronik cihaz bozulmuş, bu bir. iş hayatı zaten hep sıkıntılıdır, bu iki. arkadaş çevren okul arkadaşların ise zaten kopacaksın, bu üç.
salla yani :) durum stabil.
  • vecihi ile fikret  (25.08.15 17:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.