[]

Torku'nun olayı ne?

Diyet yapanlar da yesin mi?




 
reklamı sağlam tadı da güzel
diyet yapanlar yemesin

  • basond  (24.08.15 22:46:35) 
diyet yapanlar da yemesin, endrüstiyel gıdanın iyisi. yani kötünün iyisi yani kötü.


  • ra amin ka  (24.08.15 22:47:08) 
torku diye bir ürün yok. binbir çeşit şey üreten koskoca bir markadan bahsediyosun. "diyet yapanlar da yesin mi" derken neyden bahsediyosun?


  • cthulhu  (24.08.15 22:48:24) 
Torku 10 ürününden birinde pancar şekeri kullanıyor, diğerleri yine glikoz şurubu ama reklamlarında pancar şekeri kullandığı ürünleri tanıtıp tüm ürünleri bu şekilde hazırlanıyormuş gibi bir algı oluşturuyor. Halbuki ürünleri diğer markaların ürünleri gibi leş. Bir farkı yok.


  • angelus  (24.08.15 22:52:07) 
@cthulhu,Mobilden girdiğim için editleyemedim, çikolata ve bisküvilerinden bahsediyorum


  • proculianus  (24.08.15 22:53:54) 
Valla tadı iyi
Glikoz da yoksa cidden on numara
Ama diyettekiler yemesin
  • isimmisimyok  (24.08.15 22:57:01) 
şeker veya glikozun çok bir farkı yok ki diyet için. şekerden uzak dıracaksan her türlüsünden mümkün olduğunca uzak durman gerek. buna bal, pekmez vs de dahil. bence sadece tadı biraz fark ediyor şeker ve glikozun o da her üründ ebelli olmuyor. şuruplu tatlılarda vs kendini belli ediyor daha çok.


  • april12th  (25.08.15 02:39:19) 
Diyet icin hicbir fabrika urunu kullanmamali zaten. Seker yav bu.


  • dieselsingle2  (25.08.15 07:28:26) 
Paketlenmiş hiçbir ürünü tüketmemek en güzeli.


  • arnold schwarzeneger  (25.08.15 08:39:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.