[]

yurtici kargo rezilligi

Kitapyurdu'ndan kitap aldim, kiz arkadasima yolladim. Persembe gunu adanaya ulasti. Cuma sabah dagitima cikti, aksam geri dondu subeye. "Zaman yetmemis" bu arada 50 kere aradik acmiyolarlar subeden.

Musteri hizmetlerine sikayet notu biraktim geri donmediler.

Bugun sabah yine dagitima cikiyor. 3 gibi evin oralara geliyor araba, saganak yagis var sokakta da su birikintisi. Adamlar arabadan inmeyip geri donuyorlar. Balkondan gormusler bunu. Simdi de "musteri adreste bulunamadi, not birakildi" yaziyor. Not falan yok. Ne yapalim ya cok sinirlendim.

 
kitapyurdu'nu arayın, onlar bastırsın. görüştükleri farklı kanallar var.
bu sorunun çözümü için sitelerden sipariş verip, yurtiçi kargo ile çalıştıklarını görünce siparişi iptal ederek "yurtiçi kargo ile çalıştığınız için siparişimi iptal ettim" gibi bir şey yazıyorum. bir gün etki gösterir diye umuyorum ve bu firma ile çalışan hiçbir kurumdan alışveriş yapmıyorum.

yurtiçi kargo'nun bir bölge müdürlüğünde 2 sene çalıştım. şube personellerinin hali inanın perişan. bir kuryenin günde uğraması gereken yüzlerce kapısı var. bunun yarısı kadar da adresten alım işlerini ekleyince durum içinden çıkılması imkansız bir hal alıyor. şirket yönetiminin personel yatırımına da çok niyeti yok sanırım.
  • uuth  (24.08.15 18:02:20) 
bunlar hep yapıyor bunu. şubeye gidip cıngar çıkartacaksınız.


  • innerbliss  (24.08.15 18:02:53) 
şikayetvar.com'a şikayet etmiştim bir kere böyle bir durumda, adam yoldan geri dönüp getirmişti kargomu. bayağı bir telefon edip ilgilenmişlerdi, o kanalı deneyebilirsin.


  • dust in the wind  (24.08.15 20:25:00) 
müşteri hizmetleri de bir şey yapmıyor 3 kere falan aradım. neyse şimdi araştırdık metroyla gidilebiliyormuş şubeye. gidip alacağız. arasak etsek, getireceğiz deseler beklemek daha da sinirlendirir. bundan sonra asla bulaşmam bu firmaya.


  • signore  (24.08.15 20:37:44 ~ 20:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.