[]

Kriz Geldi mi artık?

artık içinde miyiz?




 
Degiliz. Secimlerde hukumetin kullanacagi kozlar bunlar. Merkez Bankasi isterse piyasaya dolar verir ve dolar duser. Ya da faiz artirir ve dolar yine duser. Birkac hafta sonra 400 milletvekilini vermediniz bakin dolar yukseldi sehitler oluyor diye konusma yapacak. Tahmin et kim yapacak bu konusmayi.


  • Traveller  (24.08.15 16:40:48) 
gardaş dünyanın anası ağlıyor. tr olarak bakma global bak.


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (24.08.15 16:42:25) 
geleli çok oluyor, etkileri yeni hissedilmeye başlandı


  • tuborg yesili  (24.08.15 16:44:07) 
yıllardır krizdeyiz zaten, aksini iddia edeni de ciddiye alabileceğimi sanmam...


  • ucan spagetticanavari  (24.08.15 16:45:05) 
Yillardir krizde de olabiliriz yalnizca erken secim geldiginden su gunlerde kriz gizlenmeye calisilmiyor cunku insanlari aclikla korkutmak siyasetcilerin oylarini artirmada en kolay yollardan biridir. Simdikinden daha iyisini isteme biz gidersek simdiki halinden bile kotusu olacak buna razi ol politikasi siyasetcilerin islerini kolaylastiracak cunkun halkin beklentisi azalacak. Korkan fakir halk x partisi varken kriz yoktu simdi x partisi yok kriz geldi korkusuyla x partisine oy verecek. Ama egitimli insan bunu yutmaz.


  • Traveller  (24.08.15 16:52:29) 
yillardir krizdeyiz +1

simdiye kadar eldeki kaynaklari satip enflasyonu dusurduler.

elde kaynak kalmayinca bakalim napacaklar.

ileriye donuk dusunmeyip simdiyi kurtarmaya calisan ekonomi modeli diyoruz buna.
  • yamuklu sucurta  (24.08.15 16:54:00) 
pirinç 6tl et 40tl ücret 1000tl


  • inspectorjavert  (24.08.15 16:57:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.