[]

Geleceğin teknolojisi olarak öngörebildiğiniz şeyler var mı?

Örneğin mobil müzik dinleme sürecinin, walkmanlardan cd çalara sonra mp3 playerlara sonra da telefonlara girmesi gibi.

var mı sizce bundan sonraki bir aşama? ya da diğer ürünler için öngördüğünüz bir şey var mı? ürün olmayabilir bir hizmet de olabilir. örneğin yolculuklar değişebilir mi ya da yemek yemek.vs vs


 
akıllı lensler veya muhtemelen en az haraketle yönlendirebileceğimiz teknolojiler. bitmeyen pili bulan zaten çığır açacak bu dünyada


  • baharat  (24.08.15 16:00:50) 
yolculuk olarak insa edilmeye baslanan proce: eksisozluk.com


  • melancholia  (24.08.15 16:02:20) 
Saat, gözlük gibi aksesuarların teknolojiyle birleşmesi yakın gibi. Şimdiden bunu yapanlar var; ama popülerlik kazanmasına daha var. Saat, telefon, gözlük, televizyon, oyun konsolu gibi bir senkronizasyonla makinelerden ve sosyal medyadan uzakta kalınan zaman 0'a indirilebilir diye düşünüyorum. Devir entegreasyon devri.


  • g man  (24.08.15 16:03:10) 
3d printer teknolojisi.. aklımıza gelebilecek her şey 3d printer'lar ile yapılabilecek.


  • peggy  (24.08.15 16:16:54) 
yapay gerçeklik


  • kayranin kedisi  (24.08.15 16:28:28) 
3d printer ve oculus rift. bence oculus rift sonrası her şey çok farklı olacak, bir nevi matrix'de yaşamaya başlayacağız.


  • kazma kramer  (24.08.15 16:28:57) 
3d printer dünyanın ikinci sanayi devrimi olacak bence.


  • teritori  (24.08.15 16:37:59) 
Yiyeceklerin degismesi fiziksel olarak imkansız. Birkaç gramı 2 milyon kalori olan bir besin yapilmasi lazim eğer filmlerdeji gibi bir şey istiyorsak. Bir günde harcayacagin kalorinin dakikalar içinde kanina karismasina girmiyorum bile.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (24.08.15 16:45:16) 
The continuum izle çok kısa bir süre sonra hepsi hayatimizda olacak


  • bartholomew87  (24.08.15 20:47:43) 
yiyeceklerin değişmesi fiziksel olarak imkansız değil.

mesela en basitinden yapay et olayı çok gelişecek bence. et yemek için hayvan kesmek zorunda kalınmayacak.

edit: yapay etin çoktan yapılmış olması şu an hayatımızın içinde olduğu anlamına gelmiyor. ben de "yapay et icat edilecek" demedim zaten "gelişecek" dedim.
  • cthulhu  (24.08.15 20:51:54 ~ 23:00:31) 
Edit yapamiyorum mobilden. Degismesi derken hap şeklinde gidalardan bahsediyorum. Yoksa yapay et vs. yapilali cok oldu.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (24.08.15 22:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.