[]

Sinüzite çare bulan beri gelsin..

Selam sinüzoitler....

yılda en az 3 kere sinüzit atağı geçiriyorum. bir tanesi şu an olmak üzere, yani 40 derece sıcakta,akvaryum içinde terleme hissi ile yaşamak, gerçekten leşş..

sorum şu ki, yıllar evvel bir doktor, burnumun aslında çok belirgin olmasa da kırık olduğunu söylemişti.. Askere gitmeden hemen önce olduğu için, döndükten sonra da tekrar gidemedim, Bu kadar sık sinüzit olmanın bunun la ilgisi olması muhtemel gibi görünüyor. Ama bir yandan da sinüzit için yapılan operasyonların ardından tekrar sinüzitin nüksettiği bir çok case ile karşılaşıyorum. Sonuç olarak benzer bir durum yaşayıp, bundan kurtulan , iyi bir doktor önerebilecek olan, tercihen ağrılı burun kır dök işlerine girmeden, var mıdır?

Şu nefesi alalım artık... :)

Teşekkürler.

 
china oel ise yarayabilir belki arastirin ama.
www.google.com.tr

  • bir varmis bir yokmus  (24.08.15 14:28:57) 
@bir varmıs

hocam, bişey damlatarak düzelecek bişeye pek benzemiyor. Yıllardır çok damlattım... sitesi de ereksiyon hapı sitesi gibi geldi.. :) çok güven vermedi ne bilim..
  • denemebirikiüç  (24.08.15 16:09:10) 
(bkz: sinüs rinse kit ) kullan. ne var ne yok söküp atıyor.


  • yaramazkediyim  (24.08.15 16:11:42) 
Üniversitedeyken vardı bende. elmacık kemiklerimi, burun kemiklerimi kırasım ve oraya daalsım geliyordu.
Sonra geçti kendi kendine. 10 sene oldu artık hiç olmuyor. O zamanlar saçlarım kısaydı, sabahları yıkıyor ve okula gidiyordum, artık asla öyle birşey yapmıyorum. sanırım çok etkiliyor.

  • innerbliss  (24.08.15 16:17:32) 
Arkadaşlar, aslında yanlış ifade ettim kendimi.. oldukça profesyonel bir sinüzitliyim :) sinüs rinse kitler, okyanus suları, işte saçını kurutmadan çıkmaların üzerinde bir hal aldı.. Hepsini yapıyorum zaten ..

Ben, operasyon geçirip bundan kurtulan var mı, etrafınızda diye sormak istedim aslında. Yani evet operasyon ama ağrısız sızısız yapan işinin ehli bir doktor tanıyan var mı gibi?

Yer : Istanbul
  • denemebirikiüç  (24.08.15 17:01:08) 
dedigim sey cok guclu, buruna damlatilacak bir sey degil. suya damlatip kokusunu icine cekiyorsunuz. sitesi guven vermediyse eksisozluk'teki yorumlarina bakin. (bkz: china oel)


  • bir varmis bir yokmus  (24.08.15 17:15:42) 
istanbul'un havasi bende de ne zaman gitsem sinuzit yapiyor. hatta enfeksiyona kadar gidiyor. ruzgarli ve nemli olusundan sanirim. sehirden kacmayi gerektirmeyecek bir care umarim bulursun


  • bir varmis bir yokmus  (24.08.15 17:18:21) 
@1V1Y hocam okudum yorumları, bana buğuseptili hatırlattı sanki biraz. Birebir aynı şey olmayabilir, ama kulllanım şekli ve etkileri benziyor sanki. Fakat yine de anladığım kadarıyla semptomlara müdahale bu.. Ben bundan kurtulmak istiyorum :(( ama yine de çok zor da kalırsam çin yağını denerim. teşekkürler.


  • denemebirikiüç  (24.08.15 17:23:52) 
ben çözümü buldum denemeni tavsiye ediyorum.

sinüs rinse kit'in şişesinin içine deniz suyu dolduruyorsun(mümkün olduğu kadar temiz ve güneyden alınmış tuzlu olursa iyi olur) sonra bi taraftan sıkıyorsun burnuna, diğer burnunu da tıkıyorsun o deniz suyu kalmış oluyor burnunda. bi süre tutuyosun, şöyle kafanı oynatıyorsun sinüslere falan da ulaşsın diye eğiliyosun kalkıyosun falan bi miktar genzine kaçıyo bu durumda önemli değil. işte 1-2 dk tuttuktan sonra deniz suyunu burnunda boşaltıyosun. sinüsler akmaya başlıyor, olmazsa 1-2 kere daha denersin bence işe yarayacaktır.

ha bende bu ters tepti, deniz suyuna alerjim varmış burunları açayım sinüsleri temizleyeyim derken burun etlerini büyüttüm tekrar. sende de böyle bi yan etki bulursan bırakır bi doktora görünürsün.
  • victum  (24.08.15 18:06:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.