[]

İphone'um çalındı bilgileri sileyim mi?

Polise imei numarasını verdim sanırım blokladılar.
Telefonda passcode vardı ama kırması çok zor olan bir şey olduğunu sanmıyorum. Ayrıca Apple Kimliğiniz bir web tarayıcısı üzerinden iCloud'a giriş yapmak için kullanıldı şeklinde bir mail aldım, giriş bilgileri benimkinden farklı. Parolayı falan değiştirdim de bu mail hırsızın telefona giriş yapabildiğini mi gösteriyor?

Find my iphone üzerinden ses çal, bulunduğunda bildir ve kayıp modunu aktive ettim. O da telefon internete bağlandığında konumu görebilirim ve polise söyleyebilirim diye. Ancak hırsız telefonun hesabımla bağlantısını keserse bu işe yaramayacak sanırım. Çok çok özel şeyler yok telefonda ama doğal olarak fotoğraflarıma falan ulaşmasını istemiyorum. Yine find my iphone üzerinden tüm içerikleri silebilirim ama bu durumda da konum bulma ihtimali ortadan kalkıyor. Konum olayı işe yarar mı sizce yoksa tüm bilgilerimi sileyim mi? Sorum bu, bi yardımınızı alırım.

 
Tüm bilgileri sil derim. Belli ki telefonu sahibine ulaştırmayı düşünen biri değil.


  • franz kafka  (24.08.15 12:27:14) 
Telefonda iphonu bul aktiftiyse pek bir islerine yaramaz. Cünkü telefonu yeniden dahi kursan, öncelikle eski hesabini kaldirmani istiyor. Bir kac site kirdigini idda etsede, su an icin kullanilan bir yöntem yok. Yani en fazla parcalarini kullanirlar telefonun.


  • VIPCH  (24.08.15 12:33:51) 
find my iphone direkt nokta bazlı yardımcı olamamıştı arkadaşa, yine de civarı doğru gösteriyor. içerik konusunda bilgim yok malesef.

yine de find my iphone kalsın bence, arkadaşın telefonunu korkup getirmişlerdi aldıkları yere
  • kulakligin calismayan teki  (24.08.15 13:36:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.