[]

airbnb fatura ve tahsil edilen miktar sorunsalı

airbnb üzerinden 1 haftalık bir rezervasyon yaptırdım italyada. bir fatura var elimde 3.454 lira, kredi kartından bloke edilen tutar ise 3.645 lira. iş seyahati için olduğundan işyeri sadece faturayı ödemeye niyetli. kime nasıl itiraz etsem bilemedim.

airbnb yöneticisine ulaşırsam konu ile ilgilenirler mi acaba? indirim vb. şeyler pek işime yarayacak konular değil maalesef. asıl isteğim kredi kartından çekilen tutarın faturada yamasını istiyorum.


 
Faturayi Euro olarak almam mumkun mu diye sorun isterseniz. Kur donusumlerinden kaynakli normal boyle bir fark olmasi.


  • crown  (24.08.15 11:59:27) 
Kur dönüşümü ile birlikte bankaların kredi kartı kullanımından aldıkları döviz çevirme komisyonu da etki edebilir aradaki farka. en mantıklı çözüm crown'ın önerisi.

İhtimal dahilinde ise rezervasyon iptal edilip yeni rezervasyonu şirket kartı ile yapabilirsiniz belki.
  • konsantrasyon  (24.08.15 12:05:40) 
faturayı değiştirmelerini talep ettim ama try olarak ödediğim için telefonla arayıp yapamayacaklarını söylediler. banka kur farkından 100 TL girmiş durumda şahsıma.

fatura seçeneği diye bir şey hatırlamıyorum sanki var mı böyle bir seçim airbnb'de?
  • izafi  (24.08.15 14:20:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.