[]

Tatil

Tatile nereye gidelim?
Yarın çıkıp gidelim diyoruz Alanya'dan Didim'e kadar olan sahil şeridinde nereye gidelim sizce?

Nerede ne vardır? Denizi kumsalı nasıldır? Gece hayatı nasıldır?

 
pasaport varsa direkt budva'ya gidiniz. vizeye gerek yok. hem daha ucuz hemi de daha süper.


  • zgrydn  (24.08.15 11:56:37) 
evet evet . budva kotor harika. fakat önceden rezervasyon olmadan pahalıya maal olabilir.


  • gulsum  (24.08.15 14:28:30) 
geçen hafta spontane bir tatil yaptık izmirden dalyana gittik bir gece kaldık iztuzu plajını, kaplumbağa hastanesini gördük. sonra ölüdeniz ve fethiye arasında ovacıkta bir otelde kaldık bir gün kayaköy antik şehrini gemiler koyunu gezdik, bir gün saklıkent ve o civardaki tlos antik kntini gezdik birgün ölüdenizde tekne turu yptık(önermiyorum boşa gün kaybı ) akşam ı ölüdenizde geçirdik meklanlarda müzkler çok enfes ve eğlenveli. sonra kabak koyuna gittik iki gün orda kaldık ki kabakta üç de beşte kalınır bakir sakin tertemz kafa dinleme koyu . biz arabayla gezdik ama fethiyede dolmuşlar harika klimalı tertemiz turistler de dolmuşla sağlıyor ulaşımı her köşeye dolmuş var. ve uygun fiyatlarla . bizim ovacıkta kaldığımız otel ortadaydı ve her aklşam dolmuşla olüdenize gittik. ölüdeniz milli parkında yani lagünde yüzdük bir gün de. inanılmaz dı. demlik suyu gibi sıcacık ve dağların yeşilliği suya yansımıştı. böyle de bir güzergah önermek isterim. :)


  • gulsum  (09.09.15 09:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.