[]

İş değiştiren birine hediye

Selamlar,

Eski işinden memnun olmayan ve sonunda aradığı işi bulan birine hediye almak istiyorum. İşe başlayan kişi kız ve aramızda duygusal bir birliktelik olma ihtimali var. Bunu da göz önünde bulundurarak, bu süreci hızlandırabilecek -zarar getirmeden- ve niyetimi abartmadan belli edecek bir hediye seçimi ne olabilir ki?

Teşekkürler

NOT: Meslek Mimar bu arada.

 
başladı mı çoktan? Ofiste ilk gününde çiçek göndermek büyük incelik olacaktır, yeni iş arkadaşları arasında onore olmasını da sağlar ayrıca. Ama çoktan başladıysa olmaz tabi çiçek.


  • nevrochaotica  (24.08.15 09:23:11) 
Şöyle ofisinde masasında duracak güzel ve ilginç bi hediye olabilir. www.hediyedenizi.com
Bunun başka versiyonları da olması lazım ama bulamadım, havada asılı duran taş gibi.

  • Improbable  (24.08.15 09:26:20) 
cicek iyidir bas papatyayi


  • the junior jr  (24.08.15 09:26:45) 
@nevrochaotica, bugün başladı. yarın falan da göndersem sorun olmaz sanıyorum öyleyse?
@Improbable, tesekkurler, surekli masasinda duracak ayrica bir hediye de almayi dusunuyordum zaten.
@the junior jr, tesekkurler. papatya mi iyi olur cicek olarak?
  • mystb  (24.08.15 10:06:36) 
papatya iyidir. direk sevgilin falan olsa gül derdim de, papatya da niyeti belli eder. kalpli bir vazo da çakarsın.
she is yours bro. good luck

  • the junior jr  (24.08.15 10:36:46) 
Orkide gönderin bence. Hem kalıcı, hem şık.


  • opucuk baligi  (24.08.15 11:05:58) 
teraryum guzel olur. icine sizden bir sey ilave ederseniz daha da guzel olur. minik bir oyuncak, kalp malp, lego, askli sevgili birseyler.


  • jimicik  (24.08.15 11:11:02) 
bir mimar gulleri klasik bulabilir. Daha mevsimlik canli cicekler ya da papatya vs onu daha cok heyecanlandirabilir..bence lamy marka guzel bir kalem iyi secim olacaktir. ozellikle uca dogru incelen dolmakalem versiyonlari cok artistik.
www.shopwritersbloc.com

baska renkleri de var diye hatirliyorum.
  • jam  (24.08.15 11:11:57) 
normalde orkide her duruma gider. üzerine bi de renkli boncuktan kolye gibi bir şey koyuyorlar neden bilmiyorum kadınlar bayılıyor buna. ama çiçek bakımından hoşlanmıyorsa, kızın başına ek iş çıkarmayın. çiçek sulaması, nerye koysam derdi, izinlerde kim bakacak, böceklenmesi vs. vs.

bir vazo içinde karışık bir çiçek buketi içinizi görecektir. hem göze hem burna hitap eder. buket çiçek alıp da mutlu olmayan kadın görmedim. hem etrafına da hava atar vs.

diğer hediyeleri daha sonra alırsınız bence.
  • yemrem  (24.08.15 11:30:45) 
arkadaslar hepinize cevaplar icin tesekkurler. farkli fikirler de geldigi icin daha sonrasi icin de fikir ediniyorum, o yuzden cevaplarinizi yazmaya devam ederseniz cok sevinirim. tesekkurler tekrar.


  • mystb  (24.08.15 13:31:38) 
çiçek gönderme bence. iş arkadaşları arasında gereksiz bir önyargı ya da kıskançlık olur. ben olsam baska bi hediye alırım. mesela güzel bi kalemlik.


  • pederas31  (24.08.15 13:44:34) 
çiçekte çok dikkatli olmalısın. bir arkadaşıma gelen arabesk çiçek, "yahu olur mu olmaz mı bu adamla" diye düşündüğü adamı direkt olmaz kategorisine koydu :D güllü, orkideli bi şeydi, fena.

etiler prenses çiçek diye bir çiçekçi varmış, istanbuldaysan bu olabilir. bana buradan bir çiçek gelmişti, ben dahil bütün ofis bayıldık resmen. oradan bakabilirsin, sitesi vardı en son.

kalem de mantıklı bir hediye, mimar kadınlar seviyorlar etrafımda gördüğüm kadarıyla, böyle renkli defterler kalemler vs.
  • kulakligin calismayan teki  (24.08.15 13:47:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.