[]

kadıköy'de kiralar

Kadıköy'de ev kiralamak için en doğru zaman ne zamandır? Şuanda kiralar uçmuş durumda. Bu durum dönemle mi ilgilidir? Biliyorum son zamanlarda zaten ev kiraları böyle. Ama düşer mi birkaç ay içinde?




 
ya bana da düşmez gibi geliyor. ben martta 1500 liraya bi eve çıktım. gerçi o zaman için de iyi bulmuştum ama alt katım geçen gün kiralık ilanı asmış. aradım sordum 2100 lira dedi. o kadar da beklemiyodum. gerçi yine o 2000'in altına düşer ama 1500'e de inmez. ev de 2+1 eski ara kat bir ev.


  • tepedeki psychedelic adam  (23.08.15 18:21:07) 
3 sene kadıköyde yaşadım. sürekli de takip ediyordum kiraları. asla düştüğüne tanık olmadım. aksine sürekli artıyor.


  • dinsiz adam  (23.08.15 18:29:23) 
5 ay önce falan acıbadem'de bir evden çıktım. ben çıktığımda, 1600 veriyorduk üç kişi 3+1 eve. nezih bi yerde, o bölge standartlarında ortalama bir evdi. hadi ev sahibi güzellik yapmış olsun, normalde 1800 lira diyelim ederine. aynı bölgede şimdi kiralara bakıyorum, 1+1'ler bile 2500'den başlıyor. diyeceğim o ki, hükümet düşer ankaragücü düşer kadıköy'de kiralar nah düşer.


  • der meister  (23.08.15 18:32:41) 
şu aralar kadıköy'deki kentsel dönüşüm yüzünden kiralar uçmuş durumda, çünkü etraf müteahhitlerin kira ücretini karşıladığı, yakınlarda 1 senelik geçici ev bakan insanlarla dolu. sirkülasyon had safhada. bence tek avantajlı olunabilecek dönem ekim sonu-kasım gibi, çünkü bu sıralar, merkezi sistemle ısınan ve hala kiracı bulamayan ev sahipleri "eyvah, şimdi yakıt parasını ben mi ödeyeceğim?" düşüncesiyle tutuşuyorlar.


  • agluna  (23.08.15 19:21:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.