[]

Kedimin Kepeği var :(

Kuyruk kısmında beyaz beyaz şeyler var sanırım kepek. Kuru şampuanı boca ettim geçmedi. Bugün head&shoulders'ı elimde köpürtüp kepekli bölgeye bayağı bir sürdüm. :)

Başka bir öneri var mı? Sizce şampuana devam edeyim mi? :)


 
şampuana devam etmemen gerektiğini söyleyebilirim en azından. hayvana o şampuan sürülür mü hiç yahu.


  • soso  (23.08.15 17:19:40) 
mama değişikliği gerekiyor. şampuan sürmeyin kediye.


  • whimsical  (23.08.15 17:26:14) 
Lütfen hayvana bilinçsizce kimyasal maddeyi dayamayın bir daha. Derisinin PH seviyesini alt üst ettiniz mesela şu an. Umarım yalamamıştır o bölgeyi. İyice temizlemeniz gerek şimdi suyla.


  • mutlusismankedi2015  (23.08.15 17:32:00) 
deri problemini head and shoulders la geçiremezsiniz, aksine yıkadıkça kimyasal sürdükçe şiddetlendirirsiniz. cilt sorunu var hayvanın, tüy dökülmesi de artmış tüyler matlaşmıştır. öncelikle balık yağı gibi bir takviye kullanın, mama markasını değiştirin, tavuklu olmasın, bir de imkan varsa açık havaya güneşe çıkarın arada.


  • alice practice  (23.08.15 18:04:38) 
tavsiyeler için teşekkür ederim. çok fazla sürmemiştim. zaten hemen durulamıştım.


  • elektr10  (23.08.15 18:42:52) 
kuru şampuan da uygulamayın. derisini kurutur daha çok. birkaç gün gözlemleyin. kaşıntısı da varsa ciddi bir problemin belirtisi olabilir.


  • madarch  (24.08.15 08:42:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.