[]

İzmir kalacak yer sorunsalı

İzmir Alsancak Konak civarı kalacak ucuz bir yer biliyor musunuz? Otostopla Türkiye'yi gezen bir yorgun bir öğrenci için yardımcı olursanız memnun olurum

Ayrıca bu civarda İzmir'de ne yenir? Ucuz ve güzel..


 
Gevrekçilerde kumru satılır onlardan al. İçinde peynir, domates ve biber olur. 1,5 TL. iki tane gömersen doyarsın.

Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesinde Ordu evini sor, onun yan sokağında bir pansiyon var.
  • teknikekip  (23.08.15 14:27:18) 
Ege palas a bak bir bir de izmir tren istasyonundan kıbrıs şehitlerine doğru yürürken orada bir sürü otel var. Ucuz bulursun mutlaka. Midye ye ucuz ve güzel :D Kokoreçtir çiğ köftedir. Ya da en güzeli kıbrıs şehitlerinde hacı annenin pilavı diye bir yer var. 3 liraya dolu dolu pilav tavuk mis gibi.


  • Atimi  (23.08.15 14:28:36) 
alavara. git ucuz ve fazla makarna ye. yarım porsiyon 3tl ben doyuyorum. tam 6tl bira da 5-6 tl bir şey. alsancakta kime sorsan gösterir.

ucuzdan kasıt akşam yemeğine ne kadar verirsin onu bilmeden anca simit ye derim.
  • bir ileti paylastim  (23.08.15 14:36:06) 
basmanede garın oralarda ucuza otel bulursun, ama yer var mıdır bilmiyorum suriyeliler her yerde.


  • barky  (23.08.15 15:09:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.