[]

gulhane'deki bufeyi sikayet edeyim mi?

bilenler hatirlayacaktir. tam gulhane parki tramvay yolu girisinin karsisinda bi bufe var. resmen turbenin icini bufeye cevirmisler amk. fotografini cektim. cok merkezi bi yer oldugu ve yillardir orada oldugu icin belediyeden izinli oldugunu dusunuyorum; ama izinden cok peskes cekilmis gibi.

bimer'e sikayet edicem. metni de hazirladim. gondermeden once size sorayim sacma mi olur diye.

dedigim yer tam surasi: goo.gl

 
Bence cok haklisin. Benim aklima gelmemisti ama sikayet etmek gerek.


  • Traveller  (23.08.15 11:39:34) 
kesinlikle et. kesinlikle! bu nası bir iştir ya, tarihi eser lan orası!


  • enkolaykullaniciadi  (23.08.15 11:53:09) 
o değil de bunca yıl o kadar polis ve zabıtadan nasıl gizlenmiş lan


  • bir sevgi faresi jamal  (23.08.15 12:08:21) 
oyle is olur mu? parasini basip heryeri peskes cekelim bi tane tarihi yapi kalmasin o zaman. bence vakiflar mudurlugu, stklar, kulturel mirasi koruma kurulu vs..boyle bir goruntuye asla izin vermez. mimarlar odasi belediyenin yaptigi koskoca yollari, gecitleri yiktirirken buna birsey yapamamak sacma olur


  • mayeskuel  (23.08.15 12:21:52) 
Niye şikayet ediyorsun ? Garip olan ne


  • Frederick Co  (23.08.15 12:24:09) 
O büfenin eski işletmecisi babamın arkadaşıydı da elbette kira ödüyorlar oraya ama çok saçma sapan, öyle bir yer için neredeyse bedava bir miktardı yani ödedikleri. Siz yine yazınızı gönderin de pek işe yarayacağını sanmıyorum.

Alan memnun veren memnundur öyle bir yerde.
  • an engineer  (23.08.15 12:53:44) 
Rumelihisarının içine mescit inşaa etmiş bir zihniyetin kümbeti büfeye çevirmesi..
Şikayet et tabi olmaz böyle şey hem o büfe hiç iş yapmıyordu hatırladığım kadarıyla

  • ladybug  (23.08.15 13:13:01) 
Babamın orası lan şikayet etme!

Şaka şaka etmezsen ağzına tukureyim. Pislik heeifler her boku peşkeş çeker hale geldiler.
  • mrtkbl  (23.08.15 14:39:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.