[]

Sözlük Tartışmaları

Ekşi Sözlük karşıt görüşlere sahip insanların düşüncelerini "entry formatı dahilinde" tartışabileceği bir ortam mıdır? Eğer böyle bir ortamsa ekşisözlük'ün bir forumdan farkı nedir?

Bir yazar başka bir yazara dava açacağını entry girmek suretiyle neden açıklama ihtiyacı duyar? Mesaj atsa falan olmaz mı? (bkz: #16938583)

"Gazeteciler, yazarlar, birbirlerine fiziksel saldırda bulunmadıkları sürece, ana avrat küfür de etseler dava açılmaz." mı? (bkz: #16938941)

 
- maalesef ki kurallara uyulduğu sürece kimse karışamıyor bu duruma. ben de çekinmeden söyleyebilirim sözlük olması gereken ve zamanında olduğu formatın çok uzağında şu an. forumdan farkı nedir? (oha cevap verirken düşündüm ve bulamadım) forumdan farkı yok demeyi seçiyorum. ha tabii tek fark entry girerken o 3-5 kurala uymak..

- korkutmak için..

edit: entry'leri de koymuşsun. author'un entry'lerinde hakaret yok mu ya? ben mi yanlış bir yerlerimden okuyorum? hakaret suçu yasası şöyle: sonmezhukuk.8m.com

alttaki soruyu soracaktım ben de bunun üzerine..
  • dambil  (26.09.09 18:49:51 ~ 18:53:36) 
bir soruda ben ekleyeyim yeni baslik acmamak adina.

bir insana bariz sekil de hakaret edip entry sonuna "*** bu, canım anneme ithaf ettiğim bir entry'dir. kimse üstüne alınmasın." dedigi vakit vah vah anasinin gotu tas gibiymis deyip hic birsey yapilamiyor mu?
(bkz: #16935918)

edit: (bkz: #13646019) bu daha da guzel :)
  • cnguru  (26.09.09 18:52:46 ~ 19:16:10) 
Sözlüğü sözlük yapan zaten bu forum ortamı. Yoksa herkes gerçek anlamda sözlük gibi kullansa siteyi kimin umrunda olurdu bu kadar?

Korkutmak amaçlı göndermiş o mesajı. O entry'lerden bir şey çıkmaz.

Hakaret hep cezalandırılır. Author sadece bir gelenekten bahsetmiş. Yazar dünyasında kimse kimse fazla hakaret etmez ki ciddiyetine halel gelmesin; en fazla liboş, enginar vs gibi kelimeler kullanırlar, onlara da dava açılmaz.

edit: cnguru evet öyle. öbür türlü olsaydı arzach 2130129 yıl ceza alırdı :)
  • ataturkiye  (26.09.09 18:56:41 ~ 18:57:17) 
(bkz: sözlüğün ebesini konsept dahilinde sikmek)

sanirim herseyi ozetliyor, ya da ozetlemiyor ne bilim...
  • ermanen  (26.09.09 19:09:23) 
valla ben ceza almayacağına inanmıyorum. öyle anneme falan çocuk kandırır gibi olmuyor bu işler benim bildiğim. neyse göreceğiz dava açılacak mı?


  • surtunme kuvveti  (26.09.09 20:05:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.