[]

Beyaz Show yayından mı kaldırıldı ?

böyle bir söylenti var, doğrumu acaba ?

Samet ?


 
Her yaz cikar o soylenti, itibar etmeyin.


  • cokponcik  (22.08.15 23:50:39) 
nerede o gunler? :)


  • chaotic good  (22.08.15 23:59:40) 
az önce twitterda biri paylaşmıştı da anlam veremedim. şehit haberlerinden dolayı programı iptal etmek istemiş kanal d de tamamen yayından kaldırmış vs. kanal d'ye giydiriyorlardı. doğruluk payı var mı ya da asılsız mı bilemiyorum.


  • uzunuzunilgi  (23.08.15 00:08:43) 
Beyaz Show şu an tatilde, yani televizyonda verilmiyor ki şehit haberlerinden dolayı iptal olsun.

Olay sosyal medya kandırmacasından ibaret, benim de Facebook'taki arkadaşlarım 2 sene öncesinin haberini sanki bugünküymüş gibi paylaştılar (Hani Gezi Parkı olayları sırasında Beyaz program yapmaktan vazgeçmiş de programı Kanal D tarafından yayından kaldırıldı tarzı bir haber çıkmıştı ya..) , bugün de aynı haberi sanki şehitler dolayısıylaymış gibi lanse eden paylaşımlar vardı.Sanırım bu yüzden yayıldı.

Sosyal medyadan işte bu yüzden nefret ediyorum.Doğru olmadığı çok bariz bir bilgi sorgulamadan paylaşan bir sürü insan sebebiyle gerçekmiş gibi yayılıyor ortalığa.
  • nerdgu  (23.08.15 01:15:57) 
değil. adam ve ekibi bodrum tatilinde şu an. i know that shit bro.


  • klassno  (23.08.15 02:03:44) 
Instagram'da eylul ayinda yayindayiz demis beyazit.


  • xenophobe  (23.08.15 19:30:51) 
Kanal d nin yeni yayın dönemi tanıtım filminde Beyaz var. Kaldırılmadı anlayacağın.


  • theguardianofthecemetery  (03.09.15 01:54:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.