[]

Rod plotnik - psikolojiye giris (ingilizce)

Pdf sini bulamadim duzgun. Turkcesi satiliyor her yerde ama orijinalinden okumak istedim. Amazon da 200 dolar oldugunu gorunce dudagim ucukladi. D&r da turkcesi 47 lira halbuki, farkli edition sanirim.

Ucretsiz bulamadim bari makul bi fiyata ikinci elini ya da pdf sini alabilecegim bir yer var midir?

Cok tesekkurler simdiden!

 
burada ücretsiz. 9th edition. iş görür mü?

gen.lib.rus.ec
  • lesmiserables  (22.08.15 21:33:11) 
eğitim kitabı olduğu için normal


  • sayns  (22.08.15 21:35:26) 
@lesmiserables cok tesekkurler!

@sayns hocam 100 120 140 tamam da 200 cok geldi. Hatta son versiyonu 244 dolarmis.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (22.08.15 22:35:06) 
çevirilere çok takılan bir insanım, mümkün mertebe de çeviri kitap okumam. ancak bu sene türkçe psikoloji dersim yüzünden el mahkum bu kitabın türkçe'sini almıştım. gerçekten tatmin edici. onu alsan da pişman olacağını düşünmüyorum.


  • scandiacus  (22.08.15 22:44:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.