[]

hani bi hintçe şarkı vardı ?

hepimizin bildiği bi şarkı yaa,bi ara çok modaydı, pembe mini kıyafetli hoş bir hatun dans ediyordu klibinde. elinde de yoyo gibi,lastik gibi bişi sallıyordu, barın üstüne yatıp şuh bakışlar atıyordu filan. pembeli hatun dans ederken sonradan buradaki ablaya benzeyen bi kızı elinden tutuyodu beraber dans ediyolardı, kızın sevgilisine nazire yapıolardı filan. hareketli cıvıl cıvıl bişidi.

www.youtube.com (buna benziyodu klip ama bu değil)

beynim şarkı ya da şarkıcının isminde sugar,choy ..vs tarzı kelimeler geçebileceğini söylüyor ama çok pis sallıyor da olabilir.

edit: az daha ekleme yapayım. şimdi klibi youtube linki verdiğim klibe oldukça benziyor. pembeli abla böle balkonlu, barlı bi diskoda dans ediyor filan, esmer renkli gözlü kedi gibi bi hatun. linkteki hatuna benzeyen başka bi ablada sevgilisi ile kavga ediyor diskoda, adamı itiyor filan,sonra kendini sahneye atıp pempeli hatunla dans etmeye başlıyor böyle.

pembeli hatunun çok güzel olduğunu söylemiştim galiba.

 
papi chulo diye sallıyorum.


  • weeping guitar  (26.09.09 12:57:32) 
asereje ama hintli değil galiba. yalnız söylediğin kesin bu. las ketchup şarkısı
www.youtube.com

  • nuphoto  (26.09.09 13:40:16 ~ 13:43:00) 
www.youtube.com

cevap bu değil de gözümden yaş geldi izlerken..
  • rednoff  (26.09.09 13:43:07) 
teşekkür ederim ama bunlar da değil.

@nuphoto asereje yi biliyorum o da değil :(

şimdi linkte verdiğim
baby h - mere naseeb mein değil

peugeot reklamındaki müzik değil
www.youtube.com

Chori Chori Gori Se değil
www.youtube.com

ama işte bunlarla yakın zamanda çıkmış bi şarkı, çıldırmak üzereyim artık arkadaş :(
  • kojiro  (26.09.09 13:52:41 ~ 13:54:29) 
sonali vajpayee-teri meri


  • kaleidoscope  (26.09.09 14:08:57) 
@ kaleidoscope harikasın, artık ümidimi kesmek üzere idim. işte budur. aklımda hep çori çori vardı ama diğer şarkıdır o diye ihtimal vermiyordum. meğer bu şarkıda da geçiyormuş. neyse ben gibi merak edenler için link verelim de tam olsun.

www.youtube.com

seviyorum ekşiduyuruyu :)
  • kojiro  (26.09.09 14:17:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.