[]

Dubai'de arkadaşın kaldığı otelde bedava kalabilir miyim?

Otel sorun çıkarar mı acaba?

Tek kişilik odada kalıyor arkadaşım şuan. masraflarını şirketi ödüyor. ben yanına tatile gidicem de onun odasında kalıcam, otel sorunh çıkarır mı sizce?


 
tabii ki çıkarır. arkadaşına söyle, orada uzun kalıyorsa iki kişilik odaya geçsin ama fiyatı değiştirmesinler. şirkete öyle yansıtsın. eğer otel kabul ederse senin de check-in yapman lazım.


  • himmet dayi  (21.08.15 20:13:58 ~ 20:14:34) 
ya, daha önce bir arkadaşının odasında onun arkadaşı gelip kalmış sorun çıkarmamışlar. öyle diyor ama pek güvenemedim. girmesin sonra otel parası


  • peace.on  (21.08.15 20:16:20) 
ne ölücüsünüz yahu. gidin parasını ödeyin


  • efrasiyab87  (21.08.15 20:19:29) 
Arkadaşın otel yetkilisi ile konuşsun, kesin teyit etsin o zaman. Götü boklu 50 liralik pansiyonlar bile izin vermiyorlar. Dubai'deki otel nasıl izin veriyor anlamadım.


  • himmet dayi  (21.08.15 20:19:47) 
inan bol bol param olsa öderim...


  • peace.on  (21.08.15 20:24:26) 
buyuk bi otelse hicbir sey olmaz, gayet de kalirsin.

nereden bilecekler kimin hangi odaya gittigini?
  • ocaan  (21.08.15 20:34:49) 
Çaktırmadan kalirsan bisey olmaz. Temizlikciyi siz varken odaya sokmayin, ayri ayri giriş cikis yapın. Otelde fazla takilmayin. Ruhlari duymaz. kamera yoksa tabi :))


  • kbsy  (21.08.15 20:36:00) 
otel büyük bir otelse kimse anlamaz, normal müşteri gibi girin kalın. girişte durdurup soracak halleri yok ya, yüzlerce oda var zaten.


  • givemesomesubstance  (21.08.15 20:38:52) 
hangi otel mesaj ativerin cok ozel degilse?

genel olarak da; hotel apartments'sa cok sorun olmaz, buyuk bi otelse de sorun olmaz. (ki geneli buyuk otellerin)

ama bazi buyuk otellerin lobisi falan cok sakin, giren cikan belli. oyle bi durumda durdurur sorarlar. cinsiyetleriniz ayni degilse hele biraz daha dikkatli olurlar.
  • brkylmz  (21.08.15 21:19:20) 
lüks otellerden birindeyseniz, -ki şirket yolladıysa öyledir bence- kimsenin ruhu bile duymaz. zaten dubai'deki lüks otellere kimin girip çıktığı belli değil. bunun da sebebi, alkolün sadece otellerin roof'larında bulunuyor olması. x otelinde kalan adam y oteline eğlenmeye gidebiliyor. bu yüzden özellikle geceleri kim giriyo kim çıkıyo belli değil.

ayrıca bir de neredeyse tüm otellerde fuhuş yapılıyor escort hatunların biri giriyor biri çıkıyor otele.

edit: tabii lüks otelden kastım, burj el arab, khalife falan değil. marriot falan işte.

tüm bunları göz önünde bulundurunca bence kimsenin ruhu duymaz. tabi sürekli birlikte gözükmeyin, ayrı ayrı gezin otelin içinde falan
  • leni 09  (21.08.15 21:34:36 ~ 21:36:19) 
Ramada jbr otelmiş adı.


  • peace.on  (21.08.15 21:44:20) 
ben dubai de bilindik bir otelde kalirken yanimda iki gece farkli arkadaslarim kaldi. sorun cikarmadilar, resepsiyona ugramadan cikabilirsen bavullarla sikinti olmaz.


  • eastanbool  (21.08.15 22:06:07) 
ramada jbr'da hic bise demezler. zaten giren cikan belli degil.


  • brkylmz  (22.08.15 01:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.