[]

galatasaray-eskişehirspor

bu maç için 2 adet maç bileti hediye edildi bana..

hayatımda maça hiç gitmedim diyebilirim...
biletler kapalı üst tribün de..maça ablamla gitmeyi düşünüyorum...

öğrenmek istediklerim

1-maça saat kaçta gideyim.gittiğim de hemen girebilirmiyim stada...
2-ben bu kapalı üst tribünün girişini nasıl bulurum şappadanak.
3-kapalı üst tribün nasıldır?bağıran çağıran çok olur mu yoksa herkes kafasına göre.(sonra bize siz niye bağırmıyorsunuz demesinler)
4-ablamla gitmem de bir sorun olur mu(tribünleri hiç bilmediğim için ne tür insan olacağını bilmiyorum)
5-maçın son düdüğünü beklemelimiyiz yoksa bi 5-10 dk önce çıkalımmı.çok yoğun olur mu ?
6-girişte polisler neleri alıyor.yani ne götürmeyelim yanımızda...

 
1-maça saat kaçta gidersen git kapalı-üst tribün geçen yıllarda ultraslan olmasına rağmen 10-15 dk önce doluyordu ki bu yıl galiba ua kapalı üstü bıraktı.
1 saat önce git rahat bulur gidersin.
2-gs store'dan kime sorarsan gösterir.
4-olmaz
5-şöyle söylim eski açık ta izlerken 5-10 dk önce çıkmaz imkansız çünkü merdiven boşlukları dolu oluyor, kapalı üstte buna gerek yok.
6-bozuk para,çakmak,şemsiye vs.
  • tyrarcx  (26.09.09 11:25:23) 
1- bence maç başlamadan 30-40 dk önce gidin çünkü yarın Alpaslan Dikmenin ölüm yıldönümü tezahüratlar pankartlar falan olucak onları izlersiniz, oyuncuların ısınmasını izlersiniz tribüne çağırırsınız falan. eğlenceli oluyor bayağı
2- çadır gs store'dan cevahir tarafında doğru değil diğer tarafa doğru yürüyün biraz önce yeni açık girişi var sonra kapalı tribün girişi var. polislere görevlilere sorarsanız gösterirler.
3- kapali bu sene çok durgun bağırmıyor çok fazla. kimse "niye bağırmıyorsun lan" demez yani. ama oturarak izleyeceğinizin garantisini veremem
4- hiçbişey olmaz
5- bekleyin son düdüğü ya maç sonu arda sabri falan üçlü çektirir. bittikten hemen sonra da çıkmayın bi 15 dk falan bekleyin ki insan kalabalığı gitsin önden siz rahatça çıkarsınız
6- bozuk para, şemsiye, çakmak,
  • orange coffee  (26.09.09 11:49:45) 
kafanda bu soru işaretlerinin olmasını istemiyorsan diğer bileti bana hediye edersen beraber izleriz:) şaka bir yana bu maça gitmeyi çok isterim ama maddi durumum şu sıralar berbat.


  • tyketto  (26.09.09 11:52:04 ~ 11:55:30) 
1- maca son anda girme plani yapmayin bence. biraz erken girip mac oncesi tribun, saha aktivitelerinigormek isteyebilirsiniz. sonucta stadda mac seyretmek, tv karsisinda 1. dakika ile 90 dakika arasinda topu takip etmek degil.

2- stada yaklastiginizda her hangi birine sormanizla 2 dakikayi gecmez bulmaniz.

3- ortalar daha cok bagirir, sakinlik istiyorsaniz tribnunun sag veya sol taraflarini secin.

4- bisi olmaz.

5- bazilari 5 dakika erken cikar ki o 5 dakikada atilan gollerin tadi baskadir. her sekilde 10 dakikayi gecmez staddan ayrilmaniz. gozunuzde buyutmeyin.

6- sahaya atabileceginiz sert cisimler alinir. son bozukluklarla cekirdek alinir, adettendir.

not: forma, atki vs yoksa sari kirmizi bisiler giyinirseniz sevinir ali sami yen.
  • terp  (26.09.09 11:57:40) 
-ek cevap-

6- şişe su almayın yanınıza boşuna, sokmuyorlar içeri
  • orange coffee  (26.09.09 12:03:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.