[]

facebookta paylaştıklarım neden gözükmüyor?

video paylaşıyorum ama kimsenin profilinde çıkmıyor. kurcaladım bi ayar da bulamadım. bileniniz varsa saklamasın söylesin;))




 
aynı hata bende oluyor bende aradım yok oyle bir şey


  • trumanshow  (26.09.09 11:08:09) 
kimsenin profilinde çıkmaz ki zaten, kendi profilinizde çıkar. başkaları kendi ana sayfalarındaki "son paylaşılanlar" kısmına bakınca görür sizin kendi profilinizde paylaştığınız şeyi.


  • kibritsuyu  (26.09.09 11:08:45 ~ 11:09:24) 
yani kendim için değil vatandaş için üzülüyorum ben. çok güzel şeyler paylaşıyordum ziyan oluyor


  • neira  (26.09.09 11:09:04) 
@kibrit milletin paylastıkları nasıl benim profilimde gözüküyor, ben de benim paylastıklarımın baskalarının profilinde gözükmesini istiyorum. normal yani


  • neira  (26.09.09 11:09:49) 
ben hic son paylasılanlar die biseye tıkladığımı hatırlamıyorum. facebooka giriorum anasayfa açılıyor direk ve orda da milletin paylastığı videolar çıkıyor. herkesin anasayfasında böyle. da benim videolar gitmiyo:(


  • neira  (26.09.09 11:12:01) 
facebook sayfasını açar açmaz karşınıza gelen ve milletin paylaştığını gördüğünüz yer sizin profil sayfanız DEĞİL çünkü. orası açılış sayfası. kim ne paylaşmış, kim ne status notu yazmış toplucana gördüğünüz bir sayfa.

yukarıda "ana sayfa", "profil", "arkadaşlar", "gelen kutusu" diye dörtlü var ya, hah siz açar açmaz ana sayfayı görüyorsunuz. milletin paylaştıklarını falan.

"profil" butonuna tıklayın bakın bakalım başkasının paylaştığı bir şey var mı orada. hatta bakın bakalım kendi paylaşıp da göremedikleriniz orada mı?

kendi profilinizde paylaştığınızı başkaları PROFİLLERİNDE DEĞİL, kendi açılış sayfasında görüyordur merak etmeyin.
  • kibritsuyu  (26.09.09 11:13:27 ~ 11:15:21) 
o görebilir sen göremezsin. paylaşılan herşeyi başkalarının profilinde görebilseydin zaten başkalarının profilinin de senin anasayfandan farkı kalmaz ortalık karman çorman olurdu demi?


  • you can go suck a fuck  (26.09.09 11:35:33) 
bak sen yanlıs anladın tekrar anlatıyorum. gir simdi facebookuna ve sonra anasayfaya tıkla. ne görüyosun? milletin paylastıklarını değil mi? hah işte orada herkesin paylastıklarını sen görebiliyorken benim paylastıklarımı göremiyorsun. bunu diorum.


  • neira  (26.09.09 11:35:52) 
peki "akışta yayınlanmasına izin ver" seçeneği var onu işaretlediğine emin misin?


  • you can go suck a fuck  (26.09.09 11:49:52) 
şu iki soruya cevap alayım önce:

1. başkasının görüp göremediğini anlayabilmek için arkadaş listende hiçbir kısıtlama getirmediğin bir arkadaşının şifresiyle girip bakman lazım, kendi ana sayfanda kendi paylaştığını göremiyor olabilirsin. bunuyaptın mı?

2. profil butonuna tıklayıp kendi profiline girdiğinde paylaştıkların orada görünüyor mu?
  • kibritsuyu  (26.09.09 11:50:06) 
şöyle söyliyim: bütün video ayarlarını kurcaladım (fotoğraf paylaşabiliyorum) ne varsa herkes i seçtim (zaten öyleydi). aynı videoyu arkadaşım da upload etti ve benim anasayfamda direk çıktı. annem benim profilime girip paylaş dedi gene benim anasayfamda direk çıktı. nedense hala benim paylaş dediklerim kimsenin anasayfasında çıkmıyor. yani videoda bi sorun yok e paylaşım desek fotoğraf paylaşıyor yani bi videoda yapmıyor:( ayarlicak ayar kalmadı. yardım bölümünden sorayım dedim gönder de tıklanmıyor:)


  • neira  (26.09.09 12:04:22) 
akışlı bişey bilmiyorum dikkat etmedim ama herşeyi açtım yani :P


  • neira  (26.09.09 12:04:56) 
eğer fotolar gidiyo ama videolar gitmiyosa video ayarlarıyla fotoğraf ayarlarını bi karşılaştır derim. neyi eksik yaptığını kendin öyle bulabilirsin belki.


  • you can go suck a fuck  (26.09.09 12:38:41) 
akışta göster dalgasını buldum o zaten seçili.
@carlito farklı olarak bi tek kutu diye bi seçenek var ne demek bilmiyorum ama onu onayladım. değişen bişey yok

  • neira  (26.09.09 13:07:30) 
eğer gönderdiğin kişi senden gelen videoları "gizle" dediyse o yüzden de görünmeyebilir. karşıdaki kişinin videoları gizlemediğinden emin ol. belki sadece ona gitmiyodur ama diğer kişilere gidiyodur.listendeki diğer elemanlara sorup durumu öğrenebilirsin. ha eğer o da olmazsa artık kusura bakma benden bu kadar. daha fazlasını ben de bilmiyorum...


  • you can go suck a fuck  (26.09.09 13:33:08) 
yok öyle de değil herkes engellemiş olamaz ya bugune kadar 1milyon video paylastım tek bi yorum gelmedi


  • neira  (26.09.09 13:56:42) 
bi de şuraya bak. uygulama ayarları>bağlantılar>ayarları düzenle

burdaki ayarların yeterli izni verdiğine emin ol bi de öyle dene
  • you can go suck a fuck  (26.09.09 14:04:51) 
neira nın neyden bahsettıgını anladım ben. demek istediği ana sayfada bırı herhangi bir profil paylaştığında akendi paylaştığını görebiliyor. mesela benim arkadaşlarımda senin paylaştıkların görünmüyor diyorlar. ben sadece kendi profilimde görüyorum ancak arkadaşlarımın ana sayfalarına iletilmiyor videolar.


  • trumanshow  (26.09.09 15:20:52) 
gizlilik - app ayarlarından videoların tüm arkadaşlarınıza görünür olmasını işaretleyin, bi de profilimde çıksın yerini.


  • aithra  (26.09.09 15:51:25) 
söylediğiniz herşey ayarlı zaten :(((


  • neira  (26.09.09 20:35:18) 
hallettim sonunda video ayarlarında kutu seçeneğini eklendi, sekme seçeneğini kullanılabilir yaptım (ne anlama geliyor acaba) oldu.


  • neira  (26.09.09 20:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.