[]

Go pro bilenler yardım

Arkadaşlar. Go pro uygulamasını yükledim. Telefonum iphone 5s. Daha önceki ayarlarda wirelass üzerinden bağlandığım videoları uyhulamada sorunsuz izledim. Fakat şimdi 2k ya getirsim ve kalitede ciddi anlamda bzıulma oldu uygulama üzerinden izlerken. Pc de sorun yok.

Sizce problem telefonun kaldırmamasından mı kaynaklanıyor ?


 
alakası yok. sana stabil bi şekilde takılmadan izletebilmek için kaliteyi düşürüyor. ama dediğin gibi pc den bakarsan sorun olmaz. alette sıkıntı yok yani.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (21.08.15 14:01:47) 
Yok sıkıntı olduğundan değilde daha öncekiler daha net çıkıyordu. Paylaşım yapıcam mesela kaliteli göremediğim için pc üzerinden yapıyorum, zor oluyor. O yuzden sordum.


  • czn  (21.08.15 14:09:57) 
daha öncekileri muhtemelen 1080p çekiyordun. 2k daha fazla yer kapladığı için hafızadan okuması falan sıkıntı. makina da otomatik olarak düşürüyor kaliteyi.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (21.08.15 14:15:08 ~ 14:15:21) 
O zaman daha düşük kalitede çekmek mi gerek sürekli telden izleyebilmek için yuksek kalitede sıkıntı oluyor haliyle


  • czn  (21.08.15 14:53:50) 
Gopro kullanmadım hiç, totomdan sallıyorum. FHD çekerken kullandığı bitrate telefona aktarmaya yetecek boyutlardaydı. Ama 2k'ya çıkınca bitrate arttı. Bu da 2k çekip kaydedip sırf telefona özel FHD downscale yapmamak için sana bitrate'i düşük bir 2k geliyor. Bitrate'i maksimum FHD kadar, ama çözünürlük 2k. O yüzden görüntü bok oluyor. Bir de sen bok 2k görüntüyü telefondan 1136'a 640'e ikinci kez downscale yapıyorsun iyice bok oluyor. FHD çekerken bir kez downscale yapıyordun ve bitrate'i de babalar gibi yeterliydi.

Ek bilgi vereyim, eğer oynatılan şeyin bitrate'i (bu telefonda FHD izlenmiyor takılıyor falan diyenlerin de sorunu bitrate. Eğer çöp gibi olmasını kabul edecekleri bir bitrate'de olsa 16k bile açar telefon, downscale eder) işlemcinin yetişemeyeceği boyutlardaysa telefon downscale yapmaz, takılır. Downscale yapabilmek için hepsini okuyup onu düşürmen lazım. Okuyamazsa onu da yapamaz takılır. Eğer takılmadan izliyorsan telefonda sorun yok.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (21.08.15 15:14:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.