[]

kaspersky internet security

bu programı yüklemek istediğimde bilgisayarında kaspersky lab zaten kurulu olduğu için kurulum iptal edildi. kaldırıp tekrar kurun uyarısı çıkıyor. lakin öyle bir şey yok bilgisayarımda. sitesinden kaspersky kaldırıcıyı indirdim o da olmadığını söyledi. nasıl yükleyeceğim bu programı acaba? bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. kayıt defterine de baktım kaspersky ile alakalı en ufak bir girdi yok.




 
kaspersky internet security dışında başka bir kaspersky programı yüklemiş olabilir misin? belki kayıt defterinde gözünden kaçan bir şey vardır. CCleaner programını dene.


  • maresal jedi  (26.09.09 10:58:14) 
www.crystalidea.com şunu deneyin.belki yardımı dokunur.


  • layer26  (26.09.09 10:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.