[]

bu başlıkta salona halı buluyoruz capsli

fotoğrafa filtre uygulandığı için renkleri tekrar yazayım dedim.

koltuklar, yemek masası ve sandalyeler koyu gri. orta sehpanın ve yandaki abajurun ayakları siyah. kütükler dışbudak yani aslında çok koyu değiller. keza parkeler de öyle..

perdeler kahve gri arası renkte ve hardal şeritli.

şimdi buraya ne tarz ve ne tonlarda bi halı olur? patchwork halı gider mi?

halının neyle uyumlu olması gerekir normalde?

 
açık bir renkle ferahlık katmanız lazım bence.

krem tonlarından bakardım ben olsam.

canlılık katmak istiyorsanız bordo veya orman yeşili tonlarına bakın bence.
  • dessy  (21.08.15 12:51:11) 
@dessy'e katılıyorum.

patchwork değil ama belki açık renk el dokuması kilimleri düşünebilirsiniz. krem rengini temiz tutmak biraz zor olabilir. evcil hayvan falan varsa gele hemen belli eder tüyleri.

halı/kilimi, duvarlara asacağınız çerçevelerin renkleri ile destekleyebilirsiniz çok göze batmayacak şekilde.
  • aritra  (21.08.15 13:06:38) 
patchwork olmaz kesinlikle düz renk mümkünse şu an kullandığınız grinin bir kaç ton açığını alın. ya da kontrast bir renk seçerseniz koltukların üzerine o renk yastıklar atın herkes öyle yapıyor artık.

şunlara göz atabilirsin: goo.gl
  • yue  (21.08.15 13:34:37) 
bordo, yavru ağzı, küf yeşili.
Çok büyük de olmasın bence, zira parkeler epey iyi gözüküyor. Hatta şart değilse halı koymasanız da olur.

  • simten  (21.08.15 13:52:06) 
halısız bana da güzel geldi. halı perde ve tül ile kombinlenmeli imiş. ben araştırdığımda öyle demişlerdi.
linkleri alamadım ama royalin sadabad, borneo ve neyir serilerine baksana bir. neyirde 8385A uyar gibi.

  • Aman Sen de  (21.08.15 14:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.