[]

Psikolog / psikiyatrist tavsiyesi - başarılı kabul edilen, saygın.

Merhaba. Defalarca istendi bu tavsiyeler biliyorum, duyuruda yaptığım bilgi kirliliği için özür diliyorum öncelikle.

Durumumu biraz anlatmaya çalışayım;22 yaşında, 5 yıldır depresyon tedavisi adına milyon ilaç içirilmiş intihar geçmişi olan biriyim. 13 aydır da hiç aksatmadan tedavi oluyorum.

Kasım'dan bu yana hiçbir gelişme göremiyorum kendimde. Sürekli ağlama krizleri, baş ağrıları, kabuslar, uyandığım an gelen bilinçsiz anlamsız korku / ağlama / sinir nöbetleri, son zamanlarda da başımı boşlukta hissetmem pek kendimde olmamam, 10 gün sıfıra yakın uyuyup 10 gün bütün gün uyumalar gibi dengesiz periyotlar vs vs.

Doktorumla en az 20 kez randevuyla bunları konuşmama rağmen her gittiğimde "neydi senin şikayetin ne içiyodun sen ne iyi geliyodu sana ne yazayım" gibi saçma saçma sorular soruyor. Tüm geçmişim önünde yazıyor okumaya üşeniyor her kötüyüm dediğimde başka ilaç yazıyor. Haydi bi de bunu dene deyip beni dinlemeden gönderiyor. Çok sıkıldım bu durumdan.

Alanında uzman, saygınlık kazanmış, hastayla ilgilenen, ilaç bilgisi sağlam olan, geçmişini takip edip aileyle iletişim kurabilen, ne bileyim "ben şu doktora gittim iyileştim" gibi bir tavsiye değil de ciddi ciddi bu konudan anlayan yazarlardan ciddi tavsiyeler almak istiyorum.

Hani şu şu konuda uzmandır şöyle şöyle çalışmaları var vs vs güzelce anlatıp içimi rahatlatmanızı istiyorum. Daha teşhisimi bile bilmiyorum bir psikiyatrist bipolarsın diyor öbürü saçmalama ne alakan var diyebiliyor. Güvensizlik ve daha fazla stres ekleniyor mevcut halime.

Özetle çok kötüyüm iyileşmek istiyorum artık. Fikir veya öğüt değil işime yarar bilgiler istiyorum. Lütfen ciddiye alın beni. Teşekkürler şimdiden.

 
geçmiş olsun.

bunların çoğu şarlatan diyeceğim ama linç edileceğim diye korkuyorum.

istanbul'da mısın ? öyleyse 2 isim var önerebileceğim.
  • safak efendisi  (21.08.15 08:34:24) 
Var. Özelden yaz. Mobilim


  • Frederick Co  (21.08.15 08:38:26 ~ 08:38:41) 
Evet istanbuldayım.

Yazmamışım, burada yazarlardan psikiyatrist / psikolog varsa onlarla da konuşmak görüşmek isterim.
  • apartman teyze  (21.08.15 08:45:35) 
Belki sadece ilaç yüklenmesinden ziyade bir psikoterapiye ihtiyacın vardır. Psikoterapist alanında uzman biriyle görüşmen uzun vadede daha sağlıklı olacaktır. Çok geçmiş olsun, gerçekten herşeyin başı zihinsel sağlık ve huzur.


  • dessy  (21.08.15 09:13:27) 
Balıklı Rum Hastanesi - Günay Çetin

Benim bipolarımı yatıştırmış, beni yeniden hayata bağlamış tapılası insan diyorum çekiliyorum.
  • kaçanbalık  (21.08.15 09:29:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.