[]

yds'ye nasıl çalışılır? hedefim en az 90

merhaba,
bölümümü İngilizce okuyorum, İngilizce'ye aşinayım yani. bu sene yds'lerin birine girip en az 90 almam gerekiyor.

yalnız nasıl çalışılır, ne kadar çalışılır, vs en önemli şey çok kelime bilmekmiş doğru mu değil mi bilmiyorum.

az ama öz ya da uzun ve yararlı tavsiyelere muhtacım.

teşekkürler şimdiden.

 
ingilizcem anadolu lisesi ingilizcesi, cesur öztürk building skills for proficiency kitabının 1/5 kadarını çözdüm baktım. sonuç 92,5 bir şey yapmana gerek yok yani.


  • alice practice  (20.08.15 17:59:42) 
yds dengesiz bir sınav. bi kolay oluyor bir zor. hangisine denk gelirseniz eğer. çalışılacak bir yanı yok. kelime bilmek önemli tabi. bol bol okuma yapmanız lazım.


  • little big man  (20.08.15 18:10:04) 
okumaları okuldaki makalelerden yapıyorum zaten, yeterli olmaz ama sanırım? stratejik okumalar mı yapmalıyım? kelimeleri de yine yds kitaplarından mı çalışmalıyım?


  • damba  (20.08.15 18:14:12) 
2014 güz dönemi tarihin en kolay yds'siymiş. normal senelerde 3500 kişi a kuru olurken 8000'den fazla kişi a kuru oldu. kolay sınava denk gelmek lazım yani, şans meselesi... istenilen notu alana kadar her sınava girmek gerek.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (20.08.15 18:57:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.