[]

ps3 hediye etme sorusu

eşim konsol oyunlarını inanılmaz seviyo. ben çok anlamıyorum ama o tam anlamıyla deli. onu en mutlu edecek hediyenin de ps3 olduğunu biliyorum ancak bütçemiz evlilik borçları nedeniyle önümüzdeki sene de dahil olmak üzere bi hayli kısıtlı olacak.

bu sebepten 2. el ve kırık bi ps3 aramaktayım uygun fiyata. online oynamamak çok dert değil maksat oyun için de ekstra bütçe ayırmak zorunda kalmayalım ayıramayız çünkü.

okuduğum kadarıyla kırık cihazlara 5-10 lira verip dışarıda oyun yükletebiliyomuşuz. konuya uzak olduğum için yakınlarda bunu yapan yer var mıdır bilmiyorum o yüzden multiman kurulu bi cihaz alıp ya da cihaza multiman kurdurup kendimiz istediğimiz oyunu indirip oynayabileceğimiz hale getirmek istiyorum.

ekşide de forumlarda da multiman kullanımıyla ilgili çok bilgi bulamadım. sizce kırık bi konsol alıp bakırköyden vs gidip topluca oyun yükletmek mi daha mantıklı yoksa multiman kurup kendi istediklerimi yüklemek mi? multimanın kullanımına dair bilgim az olduğundan torrentle mi indircez programın içinde kendi download bölümü mü var hiç bilmiyorum bilenler anlatırsa süper olur.

ikincisi de 2. el kırık ps3 multimanli veya multimansiz ortalama ne kadar eder? hangi fiyat aralığında bulduğumda alayım mesela. oyun hediyesi olmasa da olur sadece konsol ve 2 kol işimi görür. nedir bunun piyasa değeri?

son soru, almak için nereleri takip edeyim? sahibinden.com mu yoksa satış için ayrıca forumlar vs.ler varsa yazarsanız sevinirim.

 
aslında bir seçeneğiniz daha var. multiman kurulu veya kurulmaya müsait kırılabilir cihazlar fiyatları baya pahalı olduğundan çok daha ucuza 500 gb kırılamayan süper slim bi cihaz alıp, oyunları donanımhaber kardeşlikten 20 30 tl karşılığında dijital alıp indirmek. zaten bi insan aynı anda onlarca oyunu genelde oynamadığı için oyun bitirdikçe de takaslayıp başka oyunlara geçiş yapabilir.

ben şahsen 4 den önce 3 kullanıyordum ve cihazım kırılabilir değildi. ama hiç oyun problemi yaşamadım. çok yükasek meblağlar da bayılmadım hiç bir zaman. tabi tercih meselesi. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bu konuda
  • baharat  (20.08.15 10:59:06) 
elimde kırık değilde kırılabilir çift kollu cihaz var uygun fiyata vereceğim 650 düşürdüm kim isterse ona vereceğim. kırıkları 750-800-900 arası satıyorlar. kutulu cihaz tabiri caize kız gibi makine

edit:5 adette oyun var onlarda istenirse 700 liraya bırakılır.
killzone 3
nfs hot pursuit
fifa 11-12-13
  • protrek  (20.08.15 11:13:29 ~ 11:18:58) 
@protrek seninki on numaraymış ama teknoloji cahili taraf ben olduğum için kendim kırdırma işlemlerini halletmem gerekir onu da beceremem muhtemelen. bana hazır kırılmış kutudan çıkarınca istediği oyunu yükleyeceği bi cihaz lazım. soran bi arkadaş daha vardı ona yolluyorum ilanını.


  • kakamelsokoban  (20.08.15 11:28:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.