[]

+18 ilişkiye girdikten sonra

sevgili romalı kardeşlerim,

gece kafam kıyakken tanıdığım bir kadınla ilk kez ilişkiye girdim. ilişki sonrasında penisimin uç taraflarında inanılmaz bir yanma oluştu ve sürekli çiş yapma isteği oldu yaklaşık 5 10 dk kadar. korkudan ne yapacağımı şaşırdım. sonrasında geçti şimdi de bi problem gözükmüyor.

fikirleriniz nedir ? hastalık vs. olabilir mi ?

 
korunmadan ilişkiye girme.

hastalık değildir, ilişki sonrası böylesi bir his olabilir. sürekli hale gelirse idrar yolları enfeksiyonu olmuş olabilirsin. o da antibiyotik tedavisiyle geçer.
  • dahili meddah  (20.08.15 08:23:26) 
Hastalığın hemen belirti vereceğini sanmıyorum. Ama kadından şüphen varsa test yaptır derim. Hayır belki kadın psikopat ve aids'ten gider ayak başkalarını da götürmek istiyor? neden her bulduğunuz deliğe sokuyorsunuz be kardeşim sokacaksanız da korunun.


  • six packsiz  (20.08.15 08:37:27) 
sanırım bel soğukluğu kapmışsın, evet evet kesin


  • ethros  (20.08.15 08:52:01) 
youtu.be

şöyle bi durum olmadıysa sıkıntı yok. eğer olduysa kurtulmak daha zor...
  • scent of a pastrami  (20.08.15 09:35:39 ~ 09:36:16) 
Balayı sistiti denilen olay da olabilir. Büyük ihtimalle doktor kontrolünde antibiyotik ile halledilebilecek bir sorundur. O arada cinsel yolla bulaşan hastalık testi de yaptırırsın.

Korunmaya dikkat.
  • cleric  (20.08.15 09:43:14) 
abartı bir durum yok gibi gözüküyor. geçici bir durum.


  • tantunisultansüleyman  (20.08.15 09:51:09) 
hastalık değil. her hastalığın bir kuluçka süresi olur önce. eğer şikayet devam ederse o zaman doktora gidin.


  • fayfim  (20.08.15 09:56:08 ~ 09:56:24) 
Alkolden çişin gelmiştir. İlişki sırasında dalganın ucunda alakasız bir kayganlaştırıcı ya da asidik bir şey kaldıysa da o yakmıştır.


  • arnold schwarzeneger  (20.08.15 10:00:24) 
Ucundan içeri su kaçınca bile yanar öyle, acayip çiş hissi yaratır.

Hastalık hemen belli etmez öyle.
  • harzem  (20.08.15 10:27:11) 
İDrar torbası doluyken olunca böyle oluıyor. Tek kanal var çünkü döl ve idrar için. İkisi aynı anda gelemiyor ama idrar doluyken, böyle olabiliyor. Bİr kaç işemeden sonra geçmesi lazım.


  • Cursed Chico  (20.08.15 11:28:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.