[]

tablet abd'de ucuz degil mi ve anneye tablet?

tablete oldum olasi alisamadim. hic bi zaman da kullanacagimi dusunmedigim icin piyasasini takip etmedim. annem de tutturdu tablet al tablet al diye. simdi bestbuy'dan bakiyorum ve vatan'dan bakiyorum bestbuy'da fiyatlar daha yuksek? ben mi yanlid bakiyorum acaba? bana buradaki ve turkiye'deki tablet satan yerlerden fiyatlari atabilir misiniz? ipad lere baktim onlar bile turkiye'de daha ucuz gozukuyor, aklim ermedi.

bir de ne alayim ben anneye? ipad derken ipad mini ve mini 2 bakmistim. var mi onerileriniz? yapacagi bi facebook'a girmek zaten. cok da fazla butceyi zorlamak istemiyorum. dandik bir sey alip da sorunlariyla ds ugrasmak istemiyorum. (sorun derken devamli donmasi falan)

butce 200$ ℅7 vergi koyarsak 215$. dolari 2.90 kurdan 600 lirayi geciyor ki o da ortalama bi tablet yapar heralde.

tesekkurler simdiden.

 
Mini almayin, kucuk ekran vs sorun olabilir. Apple en rahat goZukuyor, akari kokari yok, dedem bile rahatca kullaniyor, kendisi cozdu hatta biz gostermeden. O kadar rahat.

Fiyatlara gelince..
Trde daha ucuz olabilir gercekten de. Ben aralikta kendime ipad aldigimda avrupadan daha ucuza gelmisti. Teknosa sitesine filan da bakin bence, kazik fiyat orda nasil olsa. Apple store un kendi sitesine de bakabilirsiniz.

Babam teknoloji ozurlu oldugu icin kendine vestel tablet almis. 3. ayin sonunda annemin ipadine sulanmaya basladi, 4.aydan sonra o vestel tablet bir daha acilmadi zannediyorum :)
  • kuehles blondes  (20.08.15 02:13:37) 
anneye alıyorsun kesinlikle ipad al. bütçe kısıtlıysa ipad mini ya da mini 2 uygundur. eğer alabiliyorsanız ipad air de alabilirsiniz büyük olunca daha bi hoşlarına gidiyor


  • sta  (20.08.15 03:01:09) 
normalde Türkiye'de çok daha pahalı olması lazım ama belki dolar artmadan önce stoklarında vardır, o günün kuruyla satıyorlardır? bilemiyorum çok mu iyimser bir yaklaşım ama...


  • sen git ben geliyorum  (20.08.15 03:14:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.