[]

teras katı daireler çok mu kullanışsız olur?

istediğim semtte ve istediğim fiyatta bir ev buldum fakat en üst kat. muhtemelen ısı yalıtımı yok apartmanda (şimdi gördüm evi, yarın sorup net bilgi alacağım)

sevgilimin evi de en üst kat ve yazın sıcaktan uyuyamıyor.

hep mi böyle olur teras kat evler? yazın çok sıcak kışın çok soğuk?

teşekkürler

 
çatı yalıtımına bağlı, ben de 1 sene üst katı teras katı olan dubleks bir dairede kalmıştım, üst katta kışın soğuktan yazın sıcaktan duramadık. bir noktada alt kattaki salonda yaşamaya başladık komün halinde. çatı izolasyonu yoksa uzak durun derim.


  • heartcollector  (20.08.15 01:16:38) 
Gerçekten öyle, bizim önceki ev de teras katıydı; evet görüntü muhteşem ama kışın fazla soğuk yazın da fazla sıcak olmasıyla illallah ettiriyor ve eninde sonunda çıkıyorsunuz.


  • o my god they killed kenny  (20.08.15 01:25:54) 
sıcak, soğuk bunlara çözüm var da tüm ev çatı katıysa eşyaları yerleştirmek problem oluyor.


  • ontheroad  (20.08.15 01:42:18) 
çatı dublexinde yaşamıştım bende bir sene baya soğuktu ama öyle böyle değil kışın 800 lira doğalgaz geldi. ama hiç esamesi bile okunmuyordu soğuktan boşuna ödedik gaz paralarını.


  • iyiaksamlarbayan  (20.08.15 01:54:36) 
ben 2 yıldır teras katında kalıyorum. geçen seneki evimin yalıtımı müthişti, yazın sıcak oluyor tabi ki ama kışın sade ve sadece 2.5 doğal gaz yaktık ve 250-200-100 şeklinde fatura ödedik.

bu sene yine bir terasa çıktım bu sefer ahşap olduğu için pek güvenim yok ama burası da yazın güzel esiyor önü arkası açıkta kaldığı için. geçen seneki evin konumu batı-doğuydu bu da aynı şekilde güneş bi tarafından doğuyor bi tarafından batıyor bu kışın sıcak olmasına yardımcı oluyor diye düşünüyorum.
  • a darkness coming  (20.08.15 02:24:08) 
evin konumuna göre değişir. benim oturduğum ev de çatı dubleksi ve yaz kış buz gibi. yazın terasında oturmak mükemmel oluyor ama kışın doğalgaz faturası çok yüksek geliyor. evin etrafı açık değilse çok sıcak olabilir.


  • kazma kramer  (20.08.15 09:37:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.