[]

Kredi Masraflarını Geri almak

Arkadaşlar birkaç kredi kullandım geçmişte hali hazirda kredilerimde mevcut acaba bunların masraflarını geri almak anlatıldığı kadar kolaymıdır?
1 tane ihtiyac kredisi bitti ödemesi ve devam eden 1 konut kredisi mevcut.Uğraşmaya değermi acaba?



 
Alacağın rakama göre sen karar ver. 1 seneden önce hakem heyetinden sonuç çıkmıyor. Bir masrafı da yok el olarak.


  • kumulatifvergimatrahi  (19.08.15 22:55:15) 
alacağım rakamı bilmiyorumki?
İhtiyaç kredisi 7500tl idi kapattım.Ev kredimde 80bin tl civarında bitti bitecek.
1000tl gibi birşey gelirse neden uğraşmayım.ama 100 tl için koşturmak istemiyorum
  • betfair  (19.08.15 22:56:35) 
öncelikle hangi banka? ziraat bankası müdürü bu konuyla ilgili davayı kaybettik bu sebeple bizim bankamızda mahkeme süreci işlemiyor.. tüm müşterilerimiz bankamıza başvurup iade talep edebilir tarzında bir açıklama yapmıştı.. birde başvuru için son tarih muhabbeti çıkmıştı yakın zamanda, peder bey hiç uğraşamam deyip vazgeçti..

edit: kamu bankaları ziraat'in kararı sonrası diretmiyormuş.. özel bankalar zorluyor kısaca..
  • synche  (19.08.15 22:59:27 ~ 23:00:49) 
ihtiyaç olan Yapi Kredi.Konut Kredimde Denizbank (herhalde masraf bunda daha fazlaydı doğal olarak)


  • betfair  (19.08.15 23:02:48) 
başvurduğunuz hakem heyetinin bu dosyalarla ne kadar meşgul olduğuna bağlı aslında ne kadar sürede paranızı geri alacağınız. teyzem ve annem farklı belediyelerden başvurdular, teyzem 2 ay içerisinde parasını aldı, annem ise 1 sene sonra. ziraat bankası için konuşuyorum, mahkeme süreci sona erdikten sonra evraklarımızla birlikte bankaya gittik ve bir kaç hafta içerisinde parayı hesabımıza yatırdılar. ödemesi biten ve mevcut kredilerimizin toplamı 20bin lirayı geçmez, bize iade edilen para 600 küsür lira. ona göre kafanda bir rakam şekillendirebilirsin. bence başvur uğraşmaya değer.


  • theseachange  (19.08.15 23:09:37) 
teşekkürler deniyeceğim yarın.


  • betfair  (19.08.15 23:12:06) 
Sizce İş Bankası'ndan bir sonuç çıkar mı? Hazır bilgili arkadaşlar duyuruya cevap yazmışken sorayım istedim.


  • sevgikusunkanadinda  (20.08.15 00:09:58 ~ 00:10:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.