[]

borcunu ödemeyen arkadaşımsı

1000 lira alacağım kaldı. oyalayıp duruyor ne yapmalıyım?

olayın geçmişi için: eski sevgilisinden borç almış adam kapısına dayanmış. yana yakıla 6bin lira istiyor. kredi alamıyormuş. gittik kredi aldım onun için. 1 yıl ödemedi eve gelen icra tebligatı ile haberim oldu. borcu kendim kapattım zarla zorla bir yılda beş bin lira para verdi. ayda beş yüz beşyüz. Bin lira borcu kaldı. ona yaptığım onca iyilikten sonra böyle oyalanmak zoruma gidiyor. kredi alamıyorum artık bankalardan kredi kartı limitimi bile yükseltmiyorlar. bu kişi bir de hostes 7 bin lira maaş alıyormuş.i devamlı lüks mekanlarda, o bar senin bu klüp benim geziyor. sorunca da binbir türlü yalan oyalama taktığı.. sikerim 1000 lirasını diyip zengin arkadaşlarına iş arkadaşlarına yaptığı çirkefliği mi anlatsam? yoksa kapısına mı dayansam eski sevgilisi gibi. adam haklıymış valla..


 
borç ödemek için borç alınmaz. en başta bu durumdan işkillenip aslında hiç borç vermemeniz gerekiyordu. sıkboğaz edin. başkasının borcunu nasıl ödemişse sizinkini de ödemesi lazım sürekli hatırlatın kendinizi.


  • rheia  (19.08.15 21:13:21) 
lükse kulübe meraklı kişi için ilk dediğin daha mantıklı ama direk yapma, iş yerini arıycam senin patronundan yada müdüründen istiycem bana olan borcunu onlar maaşından düşsün falan de ozaman işte rezillik çıkmasını istemez.


  • korg  (19.08.15 21:13:46) 
bir tarih vererek şu tarihe kadar istiyorum de. vermediği taktirde bir kere iş yerinden arat, anlar o. anlamadığı taktirde rezillik çıkarmakla korkut gözünü. bir daha da görüşme. geçen benim de başıma gelmişti 600 lirayı geri alamıyordum, telefonlarıma çıkmıyordu, iş yerinden arattım bi kere, sonraki gün aradım hesabıma yatırdı hemen.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (19.08.15 21:15:59) 
thy hosteslerinin müdürlerine nasıl ulaşabilirim acaba?. en başta vermeyecektim de sevgilisi artık bunu nasıl korkutmuşsa ayaklarıma kapandı resmen hayır diyemedim..


  • mr fusion  (19.08.15 21:18:39) 
insan kaynaklarına telefon aç, bir personelinizle ilgili sorumlusuyla görüşmek istiyorum de. bu devirde 2 dakikada ulaşırsın. ama aramadan önce kendisine söyle böyle böyle yapıcam diye ki versin. ararsan hiç vermez belki kızıp


  • korg  (19.08.15 21:43:21) 
Borcunu mdure soyleyip maasindan dusurtup alamayacaginizi bilmeyecek kadar aptal degildir. Ama rezil olur tabi boyle bir sey yaptiginizda o yuzden yapmadan once soylerseniz korkup verebilir belki.


  • stavro  (19.08.15 22:36:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.