[]

kizlar spor yaparken ne giyiyorsunuz?

yakin zamanda tekrar spor salonunda spor yapmaya baslayacagim, bu yuzden biraz alisveris yapayim dedim ama ne alsam bilemedim. siz ne giyiyorsunuz? tayt mi daha rahat oluyor sort mu? yoksa uzun bir seyler mi? kisacasi neler alayim ben?


tesekkur ederim simdiden herkese.

 
tayt(dizin altında bitenlerden o upuzun olanlardan değil), sporcu sütyeni üzerine de atlet giyiyorum
şortla rahat edemem

  • sta  (19.08.15 20:34:47 ~ 20:35:19) 
öncelikle spor sütyeni şart.

tayt ya da şort ne alırsan al para varsa dri-fit al. dri-fitlerle uzun kısa hiçbir şekilde konforun bozulmaz.

penye kumaşlar teri bünyesine hapseder ve spor esnasında soğur üşürsün, performansın düşer.
  • neferkitty  (19.08.15 20:37:09 ~ 20:37:56) 
sta +1


  • shotgunwoman  (19.08.15 21:23:52) 
sporcu sütyeni önemli ben istediğim gibi destekli bir şey bulamadım ona da tavsiye lütfen


  • fasulyek  (19.08.15 22:02:51) 
fasulyek nike drifit sütyenleri tavsiye ederim, omuzdan çaprazlayıp desteklemesi lazım göğüsten destekli olursa o iyi bir spor sütyeni olmaz zaten. hem de sarkmalara neden olur. yer çekimi etkisini minimuma indirmek lazım. ince askıların estetik görünüşüne aldanmayın direkt bu şekilde kalın çaprazlı alın yoksa yeterince destek sağlamaz

sporjinal.cubecdn.net

is2.barenecessities.com
  • neferkitty  (19.08.15 22:07:57 ~ 22:12:36) 
Yapacağın spora göre değişir. Dri-fit tarzı kumaşlar squat yaparken barı sırtından kaydırabilir mesela. Ama kardiyo ağırlıklı ise antrenmanın neferkitty + 1.


  • arnold schwarzeneger  (20.08.15 08:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.