[]

Akadaşınızın Mekan sahibi olması?

Aynı yaşta olduğum daha önce Hilton da beraber çalıştığımız bir arkadaşım var, önceden çok samimiydik daha sonra görüşmemeye başladık.Aradan 5 sene geçti, şimdi bu arkadaşım İzmirin en güzel yerinde mekan sahibi,evlenmiş ince çelimsiz bir şeydi,vücut yapmış falan adamı neredeyse tanıyamadım.Hafta sonu bir mekanda rezerve yaptırmak için arkadaşımı aradım onun la ortak bi arkadaşım o anlattı,bunları bende dolayısıyla İnstagram dan baktım.İçim kalktı farklı bir duygu bu ,kendime de kızıyorum galiba insanlar böyle başarılı olurken ben niye olamıyorum diye.Sizde de oluyor mu böyle normal mi bu hissetiğim.

Not: Bir de üstüne eski kız arkadaşımın düğün ve balayı fotoğraflarını gördüm.Midem alt üst şuan


 
hırs çok kötü bir enerji. insanı hasta bile eder, vazgeç hırsdan. Ayrıca senin de artıların olabilir onda olmayan.


  • rock n roll  (19.08.15 14:12:49) 
bu kadar hirsli ve kafaya takan bir insansaniz exleri takibi birakin bence.
para kariyer bir sey degil benim gozumde, ben boyle seyleri dikkate almam, helal olsun adama der gecerim.
ek: neden helal olsun derim onu da efrasiyab yazmis zaten :)
  • chaotic good  (19.08.15 14:20:27 ~ 14:33:28) 
hacı bazısı şans ama şansta insanı takip eder. sen bir iki içip rahat ederken adam kıçını yırtıp kasıyormuş demekki. vücut yapmış, çalışmış olmuş.


  • efrasiyab87  (19.08.15 14:23:55) 
senin arkandan da sana böyle diyenler oluyordur muhakkak. kimse olduğu yerde kalmıyor. hepimiz değişiyoruz alsında. bazılarımız biraz daha hızlı gidiyor sadece.

farkında olmadığın bir şey için sana imrenenler de oluyordur. bunlar normal ama üzülmeye değecek şeyler değil bunlar.

takma kafana ve işine gücüne bak, bir şekilde yolunu bulursun. hatta gidip mekanında otur, tekrar sohbet et...
  • kupigometa  (19.08.15 14:35:47) 
kıskançlık deniyor buna.


  • kayranin kedisi  (19.08.15 14:45:00) 
valla adam bir şekilde yapmış
bunu düşünmek, iç geçirmek vs. çok gereksiz bir iş. Zaten vaktini bunları düşünerek harcarsan ileride de pek değişiklik olmaz.

  • cursor  (19.08.15 15:17:58) 
Bence genel kanının aksine bazen bu tarz şeyler insana iyi geliyor, bi farkındalık oluyor, ne biliyim bir aydınlanma yaşıyorsun :), demek ki istesem ben de yapabilirim diyorsun..Zamanın rehavet içinde akıp gitmesine izin vermek yerine totonu kaldırıp harekete geçiyorsun. Güzel şeyler bunlar. Ayrıca kıskanmak demeyelim, özenmek dyelim, pozitif olalım.


  • jam  (19.08.15 17:39:42) 
Jam katılıyorum sana :) bende okadar kötü sayılmam iyi bir firmada iyi bir pozisyon sayılabileck şekilde çalışıyorum 9-6 haftasonu yok 2500 üstü bir maaşım var , ayrıca başka bir kurumda öğretmenlik yapıyorum vs. Geleceğe yönelik planlarım var 2 sene içerisinde gerçekleşmesini beklediğim falan. Yani farklı bir duygu bu haz duygusu dahamı çok çalışmalıyım acaba duygusu, dahamı çok geliştirmeliyim duygusu falan


  • john  (19.08.15 18:46:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.